GoldStar mikrobølgeovn fejlfinding

November 2

GoldStar sælger en bred vifte af mikrobølger, både over over udvalg og køkkenbordet modellerne. Alle deres enheder indeholder en selv varmesystem og producere 1200 watt. De fleste af deres mikrobølger har 10 magt niveauer og 6 sensor one touch funktioner, såsom en popcorn og pizza knap. Uanset hvilken model du vælger dog kan du stadig løbe ind i nogle problemer. Kan du prøve fejlfinding af problemer på egen hånd før du kalder en reparatør.

Magt

Hvis din Goldstar mikrobølgeovn ikke vil tænde, Sørg for, at stikket er sat korrekt. Derudover vil mikrobølgeovnen ikke starte, hvis døren er åben, så sørg for det er lukket helt. Hvis disse trin ikke løser dit problem, Sørg for du har indstillet handlingen korrektion på kontrolpanelet.

Gnister og Buedannelse

Hvis du oplever gnister inde i mikrobølgeovnen, da du er madlavning, Kontroller, at du bruger ordentlig mikrobølgeovn-safe køkkengrej. Enhver metal i mikrobølgeovnen vil forårsage gnister. Du kan også opleve Buedannelse hvis du forsøger at operere mikrobølgeovn med noget i den. Desuden rense altid ud i hulrummet af mikrobølgeovn med et vådt håndklæde for at undgå gnistdannelse eller gnistdannelse, kan være forårsaget af fødevarer nægte.

Madlavning

Hvis din opdager, at din Goldstar mikrobølgeovn madlavning ujævnt eller ikke afrimning, Sørg for, at du bruger den korrekte effektniveau og tilberedningstid. Din instruktionsbog vil have en guide om hvordan man laver forskellige fødeemner. Desuden Glem ikke at slå eller røre din mad ofte. Hvis du ikke afrimning maden helt, kan det være utilstrækkeligt for enden af den programmerede cyklus. Hvis dette ikke er problemet, og maden er stadig ikke kogt helt, sikre, at ovnen ventilation porte ikke er begrænset på nogen måde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com