Gopher beskyttelse i køkkenhaver

December 9

Gopher beskyttelse i køkkenhaver

Gophers er generende have skadedyr. De kan grave gennem en køkkenhave, spise rødderne af planter eller tage anlægget hele, uden at blive set. Deres huller skabe store dynger af snavs i haven senge og gangbroer, og deres tunneler kan kollapse under fode, at skabe en fare for forbipasserende. Gopher beskyttelse i køkkenhaver starter med at finde gophers og derefter slippe af dyr ved hjælp af metoder spænder fra sikker og naturligt at giftige.

Sondering

En rapport fra University of California Statewide integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program forklarer, at en gopher sonde bruges til at finde gophers i en have. En gopher sonden er et lang stykke metal, der har et hoved, der er bredere end skaftet. Sondering processen indebærer, at finde en af de friske dynger af snavs, der lukkede enderne af en lateral tunnel og sondering ned seks til 12 inches, cirka otte til 12 inches væk fra højen. Et pludseligt fald i omkring to inches når sondering angiver du har fundet den største hule.

Diffusering

Diffusering gophers er en sikker og effektiv metode til kontrol gopher populationer. De to mest almindelige fælde stilarter er en to-strenget design, der er sat ud af en lodret pan og en stiv flip-stil boks fælde, der snaps lukket bag gopher. Fælder er mest effektiv, hvis anbragt parvis og overfor modsatte retninger. Grave åben vigtigste graver sig ned og placere en i hver ende til at fange den gopher, uanset hvilken måde han kommer i.

Giftige agn

Giftige agn er mest effektiv, hvis den er placeret inden for de vigtigste gopher tunnel. Udvide hullet til at tillade agn til at passe ind i tunnelen, derefter dække hullet med en rock eller sod, noget, der blokerer lys mens ikke at tillade snavs at falde til agn. Hvis nye mounds vises to dage efter baiting med stryknin, skal du re lokkemad eller fælde gophers. Giftige lokkemad er farlig og bør anvendes nøje efter anvisningerne.

Fægtning

Begrave et hegn omkring en køkkenhave kan hjælpe med at beskytte det mod gophers. Brug 3/4-inch mesh hønsenet eller hardware klud begravet mindst to fod dybe, og sørg for at have en ekstra seks inches i bunden til at bøje udad på 90 grader. Udvide hegn ene fod over jorden vil også bidrage til at afskrække gophers fra bevæger sig over land ind i haven. Hegn ud i haven er ikke en perfekt løsning, fordi en bestemt gopher kan altid grave under hegnet.

Naturlig kontrol

Den enkleste metode til at kontrollere gophers er til at stole på naturlige rovdyr, såsom ugler og slanger, til at jage skadedyr. Du kan øge den sandsynlige tilstedeværelse af ugler ved at placere ugle kasser i eller i nærheden af haven. Men, naturlige prædatorer er ikke den mest effektive måde at beskytte din have, da ugler tendens til at se for let, synlige bytte og slanger kan være blokeret fra en gopher tunnel af en jorden plug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com