Gopher kontrol i haver

June 20

Gopher kontrol i haver

Hvornår gophers overflade de efterlade en grim bunke af snavs lige midt på græsplænen, betydelig skade plænen og forårsager planter at dø og forsvinde. Gophers kan tygge gennem rødder forårsager skade på haven planter og træer, og de har også været kendt for at ødelægge nedgravet kabel-ledninger og PVC rør. Der er et par forskellige måder at håndtere gophers og de alle afhænger af hvor mange invaderer din have og til hvad ekstremer er du villig til at gå til at slippe af med dem.

Historie

Den første fælde patent for gopher fælder blev tildelt en opfinder fra Santa Cruz, Californien i 1860. Det var 36 år senere, men i 1896, som et firma ved navn Macabee i Los Gatos Californien kom ud med et robust, pålideligt produkt, hvis design er stadig bliver brugt af andre firmaer. I dag er der mange andre produkter til rådighed, lige fra dødbringende til ikke dødelig. Nogle af dem er nem at sætte og lade dig vide definitivt at du har fanget gopher og andre forlade dig gætte.

Typer af Gopher kontrol

De mest almindelige typer af gopher kontrol er plænen sprays, fælder, lokkemad, elektronik og gas bomber. Græsplæne sprays fungerer godt i mindre værfter uden kæledyr for børn. Det er sprøjtet på overfladen af haven og lov til at absorbere langsomt. Lokkemad bruge gift og kan være farlige, hvis de anvendes forkert, men er meget effektiv. Fælder er den mest almindelige metode til gopher kontrol, som de er billige, enkel at bruge og der findes en række forskellige fælde stilarter. Gas bomber er effektive, som de gas hele hule og forlade gopher begravet. Den elektroniske form for gopher kontrol udsender normalt et signal eller en lyd, der driver gophers til en anden placering.

Fordele

Det mest attraktive træk ved plænen sprays og elektroniske former for gopher kontrol er de begge ikke dødelige metoder til at slippe af gophers. Græsplæne sprays ændre smagen af den gopher mad ind i noget ubehageligt som tvinger dem til at re finde for at finde en anden fødekilde. Elektronisk gopher kontrol udsender en lyd eller signal, der er ubehageligt for gophers som igen, tvinger dem til at re locate. Fælder er meget effektiv og omkostningseffektiv, da de kan vaskes og re bruges igen og igen. Lokkemad og gas bomber er meget enkel at bruge og både opnå den ønskede virkning meget godt.

Ulemper

Græsplæne spray, lokkemad og gas bomber bruge kemikalier af en eller anden form, som kan være farlige, hvis fejlhåndtering og giftige for små børn, kæledyr og den lokale dyreliv. Disse typer af gopher kontrol sammen med den elektroniske form undlader at give et afgørende hensyn til deres succes. Fælderne men er den eneste type, der tillader dig at se, at en gopher er blevet fanget, selv om dette kan være en velsignelse og en forbandelse for fælden så har til at blive renset.

Ene til brug

Typen af gopher kontrol bruge er absolut afhængig af gartneren. Alle de ovennævnte metoder er effektive i deres egen måde, men haven størrelse, gopher befolkning og personlige præferencer spiller en rolle i god gopher kontrol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com