Gør bambusparketgulve behovet for et skum Pad nedenunder?

April 10

Bambus er et materiale, der anvendes til at gøre hårdttræ gulv planker. Som andet hårdttræ gulvbelægning, et underlag er ikke påkrævet, når du installerer bambus brædder over en undergulvet, men de fleste producenter anbefaler skum polstring. Skum underlag giver flere fordele ved at lægge plankerne direkte på en undergulvet overflade.

Underlag for dæmpning

Et skum pad underlag giver dæmpning under bambusparketgulve. Denne dæmpning tjener to særskilte formål. Først er at skabe en blød seng for gulvbelægning, der giver gulvet med nogle "give" eller fleksibilitet, som kan hjælpe med at forhindre at bryde hvis tunge genstande er faldet på gulvet. Den anden fordel af dæmpning er, at det rent faktisk kan gøre gulvets overflade føler lidt blødere, når gik på, som letter belastningen på knæene og ryggen.

Underlag for lyd

Når du lægger et skum pad underlag under en bambus gulv, hjælper skum også dulme den lyd, gulvbelægning gør når gik på. Når du træder på en bambus gulv, der sidder direkte på et træ eller cement undergulvet, bambus planker bue nedad og ramte undergulvet nedenfor med hvert trin. Da et skum pad puder mellemrummet mellem hårde bambus planker og det hårde undergulvet, reducerer det lyden af gulvarealer kommer sammen.

Installation af skum underlag

En skum underlag kan blive lagt ud på med undergulvet overflade en dag eller to før installation af bambus gulv. At installere skum underlag, rulle skummet over gulvets overflade fra den ene væg i rummet til den modsatte væg og skær underlag til længden. Skære nok strimler af samme længde til at dække bredden på gulvet, trimning sidste stribe lodret, hvis det er nødvendigt at passe det ind i den resterende plads. Tape kanterne af skum strimler sammen for at sikre dem på plads.

Alternativ til skum

Hvis du vil installere en blød, Lydisolering underlag under bambusparketgulve men foretrækker ikke at bruge skum, er kork et passende alternativ. Cork underlag giver ikke samme niveau af dæmpning som skum underlag, når det kommer til at gå på overfladen, men det giver en større grad af støj-sløvende når det bruges under bambus planker. Dette gør kork et godt valg i øverste etage værelser hvor fodspor og andre støj kan medføre en afbrydelse af dem nedenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com