Gør Cypress tømmer god udvendige sidespor?

May 9

Cypress tømmer er letvægts, hårdere end pine og cedar, og det maskiner meget godt. Det tager søm og skruer uden at skulle predrill pilot huller. Cypress har også naturlige kemikalier, hjælpe det modstå barske vejrforhold. Cypress er et godt valg for udendørs træ projekter. Det kommer i både fælles og premium kvaliteter.

Vejrbestandighed

Cypress indeholder en kemisk kaldet cypressene, der gør træet rådne resistente. Det hjælper også cypress frastøder insekter og svampe angreb. Cypress er lig med redwood i rot modstand, ifølge University of Minnesota. Gamle vækst cypres, som er vanskelige at finde, har flere cypressene end anden vækst tømmer, men begge tilbyder fremragende modstandsdygtighed over for forfald. Tømmer er også meget stabile, når det er tørret, og modstår cupping, vridning og vride.

Udseende

Cypress er honning-gul til rødlig brun i farven. Det har en meget synlig korn mønster med bred farvebånd modregnes cremefarvet træ. Ligesom mange andre træsorter viser cypress i sidste ende at en tin-grå, når den har været udenfor i lang tid. Mængden af sollys og nedbør afgør, hvor hurtigt cypress weathers til grå.

Træbeskyttelse

For at bremse aldringsprocessen, kan cypress sidespor være beklædt med et klart fugemasse, der indeholder ultraviolet lys hæmmere. Dette giver mulighed for korn til at vise gennem, men hjælper med at reducere hastigheden af grånende. Halvgennemsigtig pletter, gennemsigtige pletter og maling kan også anvendes, som cypress accepterer dem alle meget godt. Ende korn og friske nedskæringer også har behov for beskyttelse med uanset hvilket produkt du vælger. Fugemasser, pletter og maling bidrage til at minimere kontrol, vride og negle, der arbejde sig løs. Belægning end korn også hjælper med at reducere svind, der kan efterlade huller hvor to stykker af sidespor mødes.

Mit cypres

Cypress installerer bedst, når den har haft tid til at acclimate til vandindholdet i det lokale miljø. Holde cypress sidespor fra jorden og dækket i en lukket, velventileret rum, såsom en garage eller opbevaring bygning i omkring 10 dage før installation. Når tømmer når den samme vandindhold som dens omgivelser, bliver hænger det forudsigeligt med lidt træ bevægelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com