Gør det selv Adirondack stol

February 3

Gør det selv Adirondack stol

Stammer fra Adirondack bjerge i New York, ses den populære Adirondack stol nu i hele landet. Dens succes kommer fra enkelheden af dens design og dens æstetiske appel. Mens dette stykke af møbler er let købt, konstruere det tager ca. fem timers arbejdstid, koster ca 100 dollars, og kræver kun cutting og forsamling. Den tid-testet design er enkelt at ændre hvis det ønskes, og bygherrer bruger mange forskellige typer af træ. De anbefalede typer er cedar for lethed og rådne modstand eller trykimprægneret pyntede for holdbarhed.

Instruktioner

•Begin med de bagben, som også holde sædet og fungere som sideskinner. Tage den længste 6-tommer-dækkende træ planke og så off en 33 7/8 tommer lange stykke med puslespillet. Ved hjælp af en vinkelmåler til at markere snit, så ene ende af dette stykke på en 20-graders vinkel, så det er ikke længere en firkantet afslutning. Bruge puslespil i anden enden, så godt for at skære punkterne i den firkantede ende til kurver, som vil skabe afrundet fødder som stolen til at stå.

•Brug din første ryg ben som et mønster, spore det på den samme 6-tommer træ planke. Skåret ud dette spores tilbage benet til en anden identisk ryg ben.

•Klippe 60 tommer lange 6-tommer planke så du har en 23 5/8 tommer lange rektangulære stykke. Dette er den forreste cross-stykke af sædet.

•Skru de front cross-stykke til den igen ben. Cross-stykke overlapper de vinklede ender af den igen ben.

•Klippe ud af de forreste ben. Tag en 4-tommer træ planke og skær det 20 7/16-inches lang med puslespillet. Brug det rektangulære stykke du skåret ud som et mønster til en identisk rektangulære stykke, 20 7/16-inches lang, også skåret ud af den 4-tommer planke.

•Clamp forreste ben til de yderste hjørner af bagben og cross-stykke. Fastgør dem, så den igen ben gøre en 20-graders vinkel med jorden, med vinkelmåler vinkel finderen for at skabe den rette vinkel. Når forbenene er fastspændt på plads ordentligt, skrue dem til de ydre hjørner.

•Opret arm parenteser til at støtte arm hviler. Disse små træ rektangler er knyttet til den ydre overflade af forbenene på toppen, vinkelret på forbenene og yde yderligere støtte til armene. Bruge sidesten træ planke fra bagben, som bør være 6 inches lang og 4 1/4 inches lang. Skær dette stykke i halve, så de to 6-tommer stykker forblive, hver 2 1/8 inches lang, og skrue dem til forbenene.

•Klippe ud den tilbage båre, som strækker sig tværs over prima i den igen ben og giver støtte til bunden af ryglæn. Dette kræver sidesten 4-tommer planke fra forbenene, skåret 20 7/16 inches længe i et rektangulært stykke.

•Measure 18 9/16 inches fra den forreste ende af ryg ben brik, ikke herunder cross-stykke. Markere dette punkt på hver side af den igen ben. Skrue den tilbage båre flad oven på den igen ben, så at hver ende af båre begynder lige bag varemærkerne.

•Brug den sidesten træ fra de 6-tommer træ planke bruges til cross-stykke, skåret en 30 1/2 tommer længde. Dette vil efterlade et rektangulært stykke, der er 6 inches lang. Brug dette stykke som et mønster til at skære en identisk stykke fra 36-tommer lange 6-tommer planke. Disse to rektangulære stykker er våben af stolen. Hvis det ønskes, kan du bruge puslespil for at gøre ene ende af hver rektangel, afrundet, hvor de sitter hænder vil hvile.

•Opret arm båre, et stykke, der forbinder tilbage i armene ender og yder støtte til bagsiden af stolen. Ved hjælp af en ny 4-tommer træ planke, afbrød en 27-tommer længde og justere puslespil til at skære med en 27-graders vinkel. Køre puslespil ned ene langside af arm båre, så denne side er vinklet på 27 grader.

•Sæt arm båre til bunden af enderne af arm-stykker med vinklet side vender fremad med den vinkel skrånende ned. Hver arm skal knyttes til en af enderne af arm båre, således at armene overlapper båre af 2 3/4 inches på hver side.

•Brug en prop til at holde op arm båre, placere foran enderne af armene på toppen af forreste ben og arm beslag apparater. Skrue dem på, så at den skrue, der træder arm beslaget er 3 3/16 inches fra enden af armen. Hold prop i sted for tiden.

•Tag den sidesten 4-tommer træ planke fra arm båre og to nye 4-tommer træ planker, skåret ud fem rektangulære planker 32 1/2 inches lang. Disse planker udgør bagsiden af stolen, og hvis en buet top for ryglæn ønskes æstetisk, de skal vedtages side-by-side, 3/8 tomme fra hinanden, for at markere kurven. Skåret ud uanset kurven ser tiltalende, at visse at center planke forbliver de fulde 32 1/2-inches på det længste sted og kurven krummer kontrolserummets ikke forbi 11 inches fra den øverste ende på begge sider. Dette giver mulighed for plads nok på ryglæn til at fastgøre en yderligere støtte båre.

•Skru ryggen hvile lameller til den tilbage båre og arm båre, 3/8 tomme fra hinanden, med flad bund ender af hver lamel faldende 1/2 tommer forbi den tilbage båre.

•Styrke ryglæn med en anden støtte båre. Bruge sidesten 4-tommer træ planke fra arm båre og den første tilbage tremme. Dette stykke bør måle 12 1/2 inches lang og 4 inches lang. Skær det på langs, således at den måler kun 1 1/2 inches lang. Skru denne tynde stykke på bagsiden af ryglænet lameller, 9 inches ned fra toppen.

•Brug to nye 4-tommer træ planker, skære tre 23 5/8 tommer længder af en planke og en 23 5/8 tommer længde ud af den anden. Disse rektangulære planker er sæde lameller. Begynder 1/16 tommer fra back lameller, skrue sæde lameller flad oven på den igen ben, afstand mellem dem 1/8 tomme fra hinanden.

•Sand træ ned, hvis ønskes, og hvis du bruger cedar, tre frakker af finish efter børstning slibning støvet tilføjer til stolens æstetiske appel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com