Gør det selv-afløb for en glasfiber brusebad Pan

January 22

Gør det selv-afløb for en glasfiber brusebad Pan

Installation af din egen glasfiber brusebad pan og afløb er den ultimative weekend gør det selv projekt. Om du opdaterer din gamle badeværelse med en ny brusekabine, eller ikke har noget valg, men for at erstatte det på grund af en lækage og vand skader, kun om nogen kan håndtere dette projekt på deres egne. Du kan leje nogen af de nødvendige værktøjer, du ikke behøver rundt i huset fra en Biludlejning center eller på mange hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Tag væggene over bruseren pan på mindst tolv inches over basen. Dette vil give dig lige nok plads til at trække sig ud den gamle glasfiber brusebad pan uden at fjerne hele brusebad surround. Hvis væggene er bygget med keramiske fliser, omhyggeligt bryde igennem væggene med en hammer. Altid bære en langærmet skjorte, tungt arbejdshandsker, åndedrætsværn og sikkerhedsbriller, når bryde fliser; brudt keramiske fliser splintres og skærer ligesom glas. Hvis væggene er lavet med glasfiber, skal du fjerne hele brusekabine med en bajonetsav; ét stykke ad gangen.

•Drill ud i afløbet forsegle omkring brusebad drain pipe; Dette er den nemmeste måde at fjerne seglet. Blokere den åbne ende af brusebad drain pipe med et håndklæde; wrap en wire rundt håndklædet, så du ikke ved et uheld falder det ned i afløbet. Brug en boremaskine og en metal eller træ borehoved, langsomt bore huller i seal materiale i et cirkulært mønster, indtil du har fjernet som meget forsegle materiale som muligt. Rense de små stumper af murbrokker med et tørt vakuum så du kan se klart når du fjerner bruser base.

•Lift den gamle glasfiber bruser base og afløb ud i afløbet rør og afhænde dem ansvarlig. Rense afløbsrør med en fugtig klud eller et håndklæde. Ren gulvet under den gamle brusebad base; fjerner eventuelle udenlandske debris. Hvis sub gulvet er blevet beskadiget af vand, tag sig tid til at reparere gulvet før du installerer din nye glasfiber bruser. Installere nye brusebad base på et beskadiget sub gulv vil forkorte dens levetid betydeligt.

•Installer dit nye brusebad afløb i bruseren base før installation; Dette gør den afløb installation meget hurtigere. Anvende et reb af blikkenslager er kit under afløbet ring og skubbe det ind i center åbning af brusebad pan. Skub gummipakning op på afløbet og derefter plastik eller karton friktion pakning. Skrue brusebad drain møtrik på i hånden så stramt som muligt. Langsomt spænd møtrikken med en stor pumpe Tang indtil sikker.

•Seat din nye glasfiber brusebad pan over afløbsrør og sikre pan til studs med træskruer. Installere afløb Kisel seal ifølge producentens anvisninger. Hvis du installerer en gummiring caulk, skal du sørge for at smøre den med silikone fedt; Du kan bruge flydende opvaskemiddel så godt.

Tips & advarsler

  • Installere glasfiber brusebad pan på et solidt grundlag at minimere bevægelse af afløbet.
  • Vær meget forsigtig, når du installerer et brusebad afløb på øverste etager; eventuelle utætheder kan beskadige loftet nedenfor.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com