Gør det selv-årlige plænepleje i Georgien

August 13

Gør det selv-årlige plænepleje i Georgien

Ved hjælp af en græsplæne-pleje service er en tidsbesparende og nem måde at have en græsplæne, som er misundt af dit nabolag. Desværre, disse tjenester kan også tage en tung vejafgift på din bankkonto. En årlig vedligeholdelse rutine for græsplænen Georgien kan opnå de samme resultater på en brøkdel af prisen. Nøglen er følgende rutine for at sikre problemer ikke komme ud af hånden. Resultatet bliver en tyk, sund, weed-fri græsplæne.

Instruktioner

•Conduct en jord test. Grave 6-tommer-dyb stik af jord fra syv eller otte steder rundt om græsplænen. Bland prøver i en spand og give en jordprøve efter test retninger. Jord test er tilgængelige via Georgien Cooperative Extension Service office i dit Amt og i de fleste hjem og haven Centre. Røde ler er fremherskende jordtype i Georgien, og tilføjelsen af ændringsforslag til at hjælpe det dræn er ofte anbefales.

•Applicer kalk og gødning i slutningen af februar eller begyndelsen af marts, baseret på jord testresultater. De fleste græsplæne græsser som en pH på ca 6,5. Anvend gødning igen i oktober i den nordlige del af staten og November i den sydlige del.

•Aerate en gang om året. Beluftere er tilgængelige for leje derhjemme og havecentre. De fjerner stik af jord til at fjerne jordpakning, så vand og græsrødder kan mere nemt trænger jorden. Sent februar eller begyndelsen af marts er et godt tidspunkt at lufte jorden i Georgien.

•I februar eller marts, Southern Living haven ekspert Steve Bender anbefaler anvender en pre fremkomsten weed forebyggelsen, såsom Vigoro Ultra Turf før fremkomsten Crabgrass og ukrudtsbekæmpelse eller Scotts stopper Crabgrass forebyggelsen. Disse produkter opretter en barriere på jordens overflade for at forhindre ukrudt fra spiring.

•Mow græs i Georgien vækstsæsonen, April til oktober. Klippe ofte så, ikke mere end en fjerdedel til en tredjedel af græs højde er fjernet på én gang. Slåning højde afhænger af græs udvalg: for Bermuda, klippe 1-2 inches; for hybrid Bermuda og Zoysia, 0,5 til 1,5 inches; til tusindben, 1 til 1,5 inches; og for St. Augustine, 2 til 3 inches.

•Se græs for tegn på visnen i perioder med ringe nedbør. Nedbøren i staten kan variere betydeligt fra år til år. Vande græs kun efter det wilts, eller når knivene begynder at rulle op. Vand er tidligt om morgenen indtil jorden gennemblødt i en dybde af 6 til 8 inches. Vanding vil for ofte fremme lavvandede rødder.

•Mow døde græs lavt i slutningen af februar eller begyndelsen af marts til at hjælpe med at fjerne strå og fremme opvarmning af jorden. Taske udklip, medmindre du har en bioklip plæneklipper.

Tips & advarsler

  • Ikke lufte efter anvender weed forebyggelsen, da det vil mindske den behandling effektivitet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com