Gør det selv-Baby værelse

August 17

Gør det selv-Baby værelse

For vordende familier, betyder ikke et begrænset budget, du ikke kan have den søde og stilfulde børnehave du altid har drømt om. Med nogle simple gør det selv-teknikker, kan du oprette en baby-værelse, du kan være stolt af, hvor du og din bundt af glæde kan tilbringe sin formative år.

Instruktioner

•Pick ud af et farveskema. Hvis du kender kønnet på barnet, kan du vælge en farve, der er baseret på denne. Hvis du ikke kender, eller hvis du ønsker at holde rummet kønsneutrale, kan du vælge en farve som grøn eller gul. Prøv at bruge blege farver, som de vil være mere beroligende end dristige farver for dig og barnet.

•Få det grundlæggende møbler stykker, du har brug for. Dette omfatter barneseng, puslebord og de fleste sandsynligvis en slags opbevaring, såsom en kommode. Matche disse stykker med den overordnede udseende du ønsker at oprette for baby-værelse. Check brugte kilder, såsom møbler forhandler eller Craigslist.

•Få strøelse til din baby barneseng. Sengetøj til en nyfødt baby er forholdsvis enkel. Der er ingen tæpper eller puder, typisk. Alt hvad du virkelig har brug for er ark sæt. Dog kan du klæde sig krybbe ved at tilføje en dekorativ nederdel til bunden, så længe barnet ikke kan komme til det.

•Paint vægge. Nu hvor du har fået møbler håndteres, kan du begynde at tilføje farve til væggen. Du kan gå med en grundlæggende flad farve som pink eller lys blå, eller du kan tilføje nogle sjove stencils eller mønstre til væggen. For eksempel, er billige stencils, der kan bruges til at skabe mønstre eller billeder tilgængelige på håndværk butikker.

•Tilføj mere lagerplads. Du vil få brug for masser af opbevaring i din planteskole. Dekorative kurve er en fantastisk måde at tilføje plads til ting som bleer og salver mens du stadig holder rummet smuk og festlig.

•Tag i detaljer. Detaljerne i denne gør det selv projekt er sandsynligvis den mest underholdende del. Du kan tilføje et lille bord med en klud eller dug, lamper, billeder, spejle, tæpper og udstoppede dyr til dit barns værelse.

Tips & advarsler

  • Hvis du er gravid, skal du konsultere din læge før håndtering af maling.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com