Gør det selv-badekar Resurfacing

December 31

En grånende karbad kan gøre dit badeværelse ser dårligt vedligeholdt, kedelig og beskidt. I dag, er resurfacing at gamle badekar gjort enklere med gør det selv-kits, der omfatter avanceret limning agenter lettere at fastlægge og ikke egnet til at skrælle. Dog kræver forbereder din balje resurfacing brug af farlige syrer. Så hvis du har aldrig taget fat på denne type projektets før, kan du blive bedre stillet med en professionel. Hvis du tror, du er op til udfordringen, være omhyggelig og beskytte dig selv.

Forbereder sig på at dukke op igen

Resurfacing er en rodet job, der involverer ætsende syre og klæbrig glasur. Så før du kommer i gang, klare dit badeværelse ud så meget som muligt af enhver tilbehør, der kan være beskadiget. Også fjerne alle VVS tilbehør og udvidelser tæt på karret, herunder overløb cap, tud og brusehoved. Hvis toilettet blokerer din adgang til gulvet i badekarret, skal det fjernes også.

Næste, fjerne alle caulking og injektionsmørtel fra grænser af karret. Sørg for at rense det inden du trækker ud af din nye glasur til at forhindre en grouty rod fra forurener det ny overflade. Ren balje med industrielle styrke renere, skyl og rens igen med grus sand til at fjerne alle aflejringer og maling. Tør det grundigt.

Det næste skridt indebærer flussyre, så sørg for at rummet er godt ventileret, før du begynder. Beskyt dig selv med briller, handsker og en maske. Flussyre er nødvendigt at slibe ned den gamle overflade og oprette en porøs base for din nye overflade til at overholde. Brug forsigtighed, skyl med flussyre og lad det stå i 15 minutter. Skyl med koldt vand, og Gentag trinene rengøring med grus sand. Grus sand vil hjælpe med at udfylde revner og pletter forladt af syre.

Brug en kompressor til at blæse grænser af karret grundigt tørre. Det er vigtigt, at ingen fugt sive ind fra overalt resurfacing undervejs.

Endelig, før du glasur, forberede rummet, som du ville for et maleri projekt, som skal dække gulvet og badekar grænser med bred malertape. Dække kabinetter og hviler i rummet med plast drop ark til at beskytte dit badeværelse fra klæbrig glasur partikler.

Resurfacing

Fyld karret bunden og afsatser med kroppen fyldstof. Kroppen fyldstof er ligesom putty, og vil hjælpe glat ud din nu porøse overflade. Anvende omhyggeligt, så når kroppen fyldstof er tørret, det er svært at fjerne. Sand indtil glat. Prime karret med en epoxy frakke, og lad det tørre. Endelig, anvende resurfacing glasur, nøje følge producentens anvisninger.

Fjerne malertape, som var at beskytte badeværelsesgulvet og inventar fra glasur partikler. Lad det omkring badekar grænser, mens glasuren tørrer. Tillad glasur til tørre natten over og ikke røre ved den.

Færdigbehandling af

Om morgenen, erstatte VVS-installationer, og recaulk og injektionsmørtel grænser. Brug ikke badeværelset i mindst 48 timer, som det skal være så tørt som muligt.

Når resurfacing glasuren er indstillet og tørret, skal dit badeværelse badekar føle enjoyably frisk og ny.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com