Gør det selv badeværelse flisebelægning

October 28

Gør det selv badeværelse flisebelægning

Keramiske fliser er en af de mest almindelige overflade materialer til badeværelser. Disse pladser i fyret ler modstå fugt og giver en holdbar, vaskbar overflade i våde områder. Selv installere din egen flise kan virke som en skræmmende opgave, er det et passende projekt for mange boligejere til at fuldføre løbet af en enkelt weekend.

Instruktioner

•Brush overflade lint og støv fra væggene, hvis du fliser over nøgne cement board eller sheetrock. Gamle badeværelse vægge kræver dybt rengøring. Spray på et produkt, der indeholder trinatriumphosphat, også kaldet tsk. Lad denne løsning suge ind i din væg i fem til 10 minutter. Skrub væggen med en fugtig svamp til at fjerne overflade olier og snavs. Skyl med rent vand og lad den tørre væg.

•Measure overfladen af din væg med et målebånd. Opdele måling af størrelsen af dine fliser og tilsæt 1/4 tommer for hver flise. Dette er den standard størrelse af flise afstandsstykker. Denne måling vil hjælpe dig med at afgøre hvor mange fliser skal du.

•Mix thinset limen i en spand ifølge producentens anvisninger. Begynd at lægge dine fliser i en øverste hjørne på din væg. Bruge en indskåret murske til at sprede en 1/8-tommer-tykke lag af lim over en del af din væg, der måler ca 3 fod kvadrat. Placere din første flise i hjørnet af muren. Tryk på og lidt Drej flisen på samme tid at sikre ordentlig vedhæftning. Placere flise afstandsstykker mod side og toppen af den første flise for at give plads til fuger. Bruge to afstandsstykker langs siderne af hver flise til at minimere skiftende som limen tørrer.

•Sæt den næste flise mod afstandsstykker, at trykke på det så tæt som muligt til den første flise. Tryk fast mod væggen for at fjerne luftlommer og danne en tæt forsegling. Placer to mere afstandsstykker ved siden af denne flise og fortsætte på denne måde, fylde den første sektion med fliser. Når du når til slutningen af den anvendte lim, skal du bruge en tømrer niveau skal kontrolleres for ensartethed og jævnhed. Enhver lille arrangere at skabe en ensartet, lige kant langs den udvendige kant af fliser. Anvende en anden 3-mund-square sektion af klæbemiddel og fortsat lægge dine fliser på væggen.

•Klippe nogen overskydende off din sidste række fliser med en flise så efter fabrikantens anvisninger. Forsigtigt rundt skarpt, skåret kant med en flise grinder til at udjævne den stump overflade. Lad den klæbende tørre til den anbefalede tid.

•Fjern de udsatte spacere fra mellem fliserne. Bruge en glat murske til at anvende den færdigblandede injektionsmørtel over overfladen af fliser, udjævning det mellem leddene. Skrabe ned eventuelle overskydende injektionsmørtel med kanten af murske. Brug en fugtig svamp til at tørre overfladen af fliserne. Lad injektionsmørtel tørre. Rense fliser med varmt, sæbevand vand for at fjerne enhver resterende injektionsmørtel rester.

Tips & advarsler

  • Åbne vinduer eller tænde fans til at sikre korrekt ventilation, når du bruger flise klæbemiddel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com