Gør det selv badeværelse Remodeling

September 4

Opgradere dit badeværelse er en af de bedste investeringer, du kan sætte ind i dit hjem. Det kan også være en af de nemmere værelser til at opgradere. Der er mange ting du kan gøre i et badeværelse omforme, der kan gøres selv nemt og billigt.

Maling

Ændre malingen er en nem måde at remodel dit badeværelse udseende uden at skulle tilbringe en masse tid eller penge. En simpel ændring i farve kan ændre hele design og fornemmelsen af badeværelset.

Kampprogram

Udskiftning af inventar kan nemt opdatere badeværelset og helt ændre den stil og udseende af den. Vandhaner er den nemmeste at ændre, som er toiletter. Badekar og bruser kræver mere arbejde, men der findes mange kits til handy boligejer at erstatte dem en snap.

Flise

Ændre gamle vinyl gulvbelægning til porcelæn fliser eller en anden type af flise vil gå langt i at opdatere udseendet og fornemmelsen af badeværelset. Mange boligejere kan erstatte flise selv, og finde det ikke er så svært at selv tilføje nogle radiant gulv nedenunder til varme tæerne når træde ud af bruseren på en kold vintermorgen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com