Gør det selv-bælte reparation på en Hoover støvsuger

June 30

Gør det selv-bælte reparation på en Hoover støvsuger

Støvsugere er tiltrængt gadgets, men de kræver lejlighedsvis reparation. Et bælte udskiftning er en af de mest almindelige reparationer vakuum du vil stå over for. Heldigvis kan du lave din støvsuger derhjemme og forlænge levetiden på din dyre, men tiltrængt gadget. Mens at tage ud din støvsuger og udskiftning bælte kan synes svært, er det simpelt at udføre.

Købe dele

Hvis du vil ændre bæltet, skal du købe den korrekte nye model. Den bedste måde at gøre dette er at skrive ned af model og år for din støvsuger og gå til ethvert hjem forbedring butik for at finde det bælte, der går med denne model. Du kan også kigge på boksen eller manual, der fulgte med din støvsuger, som burde liste delnummer. Du kan også besøge Hoover hjemmeside for at finde den korrekte bælte model. Efter du har købt de dele, du skal bruge, er du klar til at komme i gang. Husk at trække støvsugeren, før du begynder.

Ændre bælte

Når du har dine dele, kan du gøre det faktiske arbejde i skiftende bedst. Om nødvendigt skrue off højde justering skiven først for at gøre din støvsuger nemmere at arbejde med. Du vil også ønsker at frigive vakuum fra stående stilling, så det kan ligge fladt. Du skal have adgang til bæltet. Den nemmeste måde at gøre dette er at vende vakuum hovedet så sine roller er udsat. Du ønsker ikke denne rullen at falde ud eller blive beskadiget, så tryk mod de fæstner at holde rullen pladen på plads. Hvis dette viser sig for at være for svært, vil et fladt hoved skruetrækker gøre tricket. Efter du har fjernet din dækning, skal du fjerne roller at komme til dit bælte. Du kan bruge din flathead skruetrækker til at gøre hans. Når rullen er ude, vil du endelig have adgang til bæltet. Tag bæltet off motor kardanakslen og derefter fjerne det fra rullen. Bemærk, hvordan og hvor den gamle bælte var placeret, så kan du korrekt installere nye bælte i stedet. At tage den nye bælte, skub det ind på motor kardanakslen først og derefter strække resten på rullen. Udskift rullen, sørge for selen er stram. Prøv spinding rullen et par omgange til at sikre, at selen fungerer korrekt. Hvis det er tilfældet, Udskift rullen plade på bunden og drej vakuum oprejst. Tilslut vakuum ryggen og give det en testkørsel. Hvis du lugte brændende eller høre mærkelige lyde fra vakuum, er bæltet ikke i den korrekte position.

Generelle Tips

Vakuum bælter bør udskiftes hver tre til seks måneder. Udskiftning bælte er normalt en billig bestræbelse og vil opretholde vakuums funktion samtidig forhindre mere detaljerede og bekostelige reparationer ned ad vejen. Sørg for at rengøre rullen, når det er fjernet. Hår, streng og andre forskellige elementer kan bygge på rullen, hvilket gør det vanskeligere at vende og forårsager unødvendige bære til bæltet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com