Gør det selv baldakin ideer til senge

September 25

Baldakiner tilføjes soveværelset et romantisk og eksotisk element. Himmelseng sæt er imidlertid dyrt og alt for kræsen eller store passer til nogle soveværelser. Du kan hurtigt og nemt oprette din egen himmelseng look for en brøkdel af prisen. Hvis du udformer en sengehimmel seng til et barn, være opmærksomme på, at baldakin stof ikke bør udvides til en længde, som barnet kan nå mens stående på sengen.

To-trins baldakiner

Der er et par af no-sy genveje til at omdanne en seng til en sengehimmel seng. Den ene version er at begynde med myggenet. Centrere et øje hook over sengen og hænge på nettet fra loftet. Du kan tilføje farve og tekstur af vævning falske blomster eller blade i netting eller tilføje en pom pom eller stof trim til cirkulær rammen holde nettet. En anden hurtig tilgang til baldakiner er at bruge hovedgærde som base. Bruge flere lag af ren og skær stof, strække dem mellem hovedgærde og øjet kroge holding fiskeri linje på loftet.

Overlappende baldakiner

En mere omfattende gør det selv-baldakin kræver mere arbejde. Oprette et overlappende baldakin ved at gøre en træramme størrelsen af din seng. Hæfteklamme, lim eller Velcro stof til rammen, bruger fabric længden af måling fra loftet på gulvet minus et par inches. Baldakinen kan ombrydes omkring alle fire hjørner, eller bare være fire paneler af stof kommer fra hvert hjørne af rammen. Du kan tilføje florlet kapper af stof, der udvider vandret mellem hjørner for et mere romantisk look. Lægger rammen på loftet.

Flydende baldakiner

En flydende baldakin skaber en magisk effekt i et soveværelse og kræver meget lidt udstyr. Der er et par metoder, du kan tage. Du kan skrue øjet bolte i loftet, en over hvert hjørne af sengen. Derefter streng tynd ledning kabel eller to lag af fiskeri linje mellem fire øjne kroge til at oprette en rektangulær ramme. Drapere letvægts stof over den linje, at tillade baldakin at svæve over sengen, eller du kan udvide stoffet over stregen og ned til gulvet. Hvis du ønsker et mere struktureret udseende eller ønske om at indarbejde tungere stof, hænge en gardinstang over hovedet af sengen, en anden over midten af sengen og en endelig én over fodenden af sengen. Disse tre polakker udgør rammen for et stof baldakin, der kan udvides på tværs af de tre poler og ned til gulvet på hoved og fodenden af sengen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com