Gør det selv beton gulv farvning

August 28

Betongulv farvning er en god måde at gøre dit hjem ser flot uden at bruge en masse penge. I fortiden, kan folk have været tilfreds med slapping en frakke af maling på et betongulv til at give det nogle stil. Mener imidlertid, for at øge ejendomsværdien samtidig minimere omkostninger, gør det selv-betongulv farvning.

Syre ætsning

Hvis du beslutter dig at plette dit betongulv er din bedste mulighed at anvende en syre ætsning. Denne teknik bruger en kontrolleret kemisk reaktion til at tone beton til en ønskede farve.

Selskaber som Kemiko og Triple S kemiske produkter har udviklet flere forskellige produktlinjer og teknikker, der vil tillade dig at opnå en bred vifte af stilarter og patinas. Begge tilbyder træning og støtte for boligejer.

Test altid først

Mest betongulve i boliger er i kældre og garager. Når du har grundigt skrubbes hele overfladen, er det tilrådeligt at teste plet på et lille område, der er ude af vejen. Hvis du opnår den ønskede look, derefter fortsætte med resten af området.

Hvis pletten ikke virker som anvist, er det muligt, beton har en overflade forurenende. Aldrig sure vaske rengøre overfladen. Dette kan beskadige gulvet og ødelægge enhver chance for en vellykket konkrete farvning. Tag et kig på de produkter, der produceres af firmaet, der har oprettet din konkrete pletten for en konkret renere, der arbejder med pletten. Ellers, knofedt kombineret med sæbe og vand bør gøre arbejdet.

Bestemme udseendet

En af de mest populære stilarter af konkrete farvning er at gøre den konkrete ligne flise. Du kan bruge en rock så eller tape til at opnå dette look.

Hvis du går til den "troværdige" look, bruge en rock sav til at skære en flise mønster i den betongulv. Går ikke nogen dybere end en ottendedel tomme eller det vil samle snavs og være svære at rengøre. Anvende injektionsmørtel til at fuldføre udseendet. Hvis du skærer et mønster på et nyt betongulv, er det bedst at vente fire dage forinden. Dette vil give den konkrete tid til at helbrede.

Du kan også bruge en tynd en fjerdedel tomme bånd til din flise mønster. Når gulvet er ren, fast tape ned dine linjer og fortsætte processen. Når fjernet, vil en lysere mønster blive afsløret, der vil give indtryk af en flisegulv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com