Gør det selv betrækket

January 19

Gør det selv betrækket

Hvis du har en elskede sofa eller stol, som du bare ikke kan skille sig af med komfort eller sentimentale grunde, kan du overveje at reupholstering det selv som professionel betrækket kan vinden op koster mere end erstatte selve emnet. Selv den mest holdbare betrækket kræver professionel kvalitet værktøjer, kan du gøre en simpel job hjemme, der vil forbedre udseendet af dine møbler eller give dine møbler et nyt look, der vil forbedre dit hjem.

Instruktioner

•Tag sæder eller puder fra rammerne af din stol, ved hjælp af din skruetrækker. Den nemmeste projekt involverer spisestue stole, som kan inddrives i løbet af få minutter, og det er bedst, når du er ved at lære at betrække for at starte små. Skruer til din spisestue stole bliver i hvert hjørne på hver side.

•Tag en hæfteklamme/tack remover og pull ud alle hæfteklammer, søm eller stifter, der har været lagt i at holde stoffet på plads.

•Spread stoffet du bruger på et stort fladt område og lå i stolen bunden eller et andet element, du dækker op på bagsiden af stoffet. Foranstaltning tre eller fire inches bredere end du bliver nødt til at dække varen og dens sider. Tag din saks og skær i overensstemmelse hermed.

•Wrapping stof omhyggeligt omkring stol eller sofa bunden, Hæft det omhyggeligt på bunden, trækker det som undervises som muligt, som du går rundt om de ydre kanter.

•Klippe ud af den sorte opbakning forlader en eller to inches bredere end du har brug for. Hæfte det på undersiden af stol eller sofa tucking i en tomme eller så som du går langs. Re-installere sæde bunden til stolen når du er færdig med at sætte på opbakning.

•Dæk sofa bakker og våben ved at dække med stof og tucking og hæfte det langs rammen møbler. Du kan sikre det nye stof og dække bagsiden af draperinger stoffet op og ned over bagsiden af den møbel hvor det falder over sofa puder. Arbejder omkring en tomme ned fra hem, hæftning på bagsiden af møbler, så fold over og sikre de udvendige kanter med enten polstring stifter eller hot lim.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har tid til at reupholster dine møbler, overveje en slipcover i stedet. Billig slipcovers kan findes online eller i et stormagasin for mindre end du tror. Kontrollere, onlineauktioner samt, hvor du kan finde slipcovers med skønhedsfejl og med stor rabat.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com