Gør det selv bibliotek reoler

June 12

Gør det selv bibliotek reoler

De fleste bogelskere deler en lignende problem. Det er ikke, at de ejer alt for mange bøger, (hvad respekt for sig selv bogen lover ville indrømme at der?). Det er, at de mangler steder at gemme alle disse bøger. Hvad de fleste folk virkelig ønsker er et sæt af hylderne, der alle deres bøger vil passe på, med plads til overs. Heldigvis for gør det selv-bog elsker, kan et sæt af bibliotekets hylder sættes sammen hurtigt og nemt.

Materialer

Det er vigtigt at huske, at bøger er tung, så tung, at der er en række af urban legender om college biblioteker synker ned i jorden under vægten af bøger. På grund af vægten af dine bøger, skal byggematerialer til dit bibliotek reoler være robust. Selvom kompositter som spånplade eller krydsfiner er billige, de er også tunge og kan komme fra hinanden omkring stress point. Nåletræ kan som pine er let at arbejde med, men med tiden begynde at synke hvis de er overbelastet. Sværere woods såsom kirsebær eller eg er dyrere, men vil holde op til langtidsbrug.

PRECUT vs helt DIY

En række virksomheder sælger pre-cut reoler, som du kan samle dig selv. PRECUT reoler er et godt valg for forbrugerne, der ikke er dygtige med træbearbejdning tools men stadig ønsker at gøre deres egne hylder. Disse reoler kits har den ekstra fordel af at være transportabel. Dog kan de ikke være så robuste som helt hjem-bygget reoler. Helt hjem-bygget reoler er også billigere at gøre fordi håndværkeren betaler kun for omkostningerne til råmaterialer. En række trim muligheder der findes gør efterbehandling skabene simpelt så godt.

Constructoin

Værktøjer, der anvendes i opbygningen af din egen hylder omfatter et blyant og målebånd, en bordrundsav og et værktøj til høvling ru kanter, en hammer og en skruetrækker, træ skruer og efterbehandling søm, Carpenters lim, en elektrisk sander, et hjørne rundere og en jig så. Måle alle stykker af træ flere gange og markere dem med blyanten før opskæring og forme dem. Udjævne alle kanter med værktøjet fly før tiltrædelsen dem. Bruge træ skruer på indersiden af reolen, og efterbehandling negle hvor de vil være synlige. For en mere æstetisk tiltalende udseende, kan du synke de afsluttende negle og skjule dem med træ kit. Bruge Carpenters lim sparsomt, fordi det kan være svært at fjerne og gør rent inde hylderne i reolen vanskeligt. Hvis du bruger for meget lim, tørre det væk med en fugtig klud mens det stadig er vådt. Når alle dele er sluttet, sand indtil alle overfladerne er glatte og hjørnerne er rundede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com