Gør det selv bjælkehytter

July 22

Gør det selv bjælkehytter

Bygge din egen bjælkehytte er en massiv virksomhed. I modsætning til nogle populære myter, men er det muligt at bygge en energi-effektiv, omkostningseffektiv log hjem på eller under omkostningerne ved en traditionel stick-bygget hjem. En vellykket log hjem vil kræve omfattende planlægning, de rigtige værktøjer og materialer og tappe oplevelsen af dem, der allerede har afsluttet denne vanskelige, men givende projekt.

Picking et design

Bjælkehytte kits giver trinvis rutevejledning og materialer til at fuldføre din egen log hjem. Kits kan koste så meget som eller mere end at bygge en konventionel hjem, men så erfarne bygherrer kan være i stand til at udvikle deres eget design. Studere alle de forskellige stilarter af hytter før du vælger. Fælles design med kits omfatte den chinkless metode, hvilket betyder, at logfilerne passer naturligt oven på hinanden uden at skære, og sadlen notch, hvor logfilerne overlapper på hjemmets hjørner. Butt og pass design, hvor logfilerne mødes i hjørnerne uden udhugning, er den billigste måde at opbygge en log hjem, men generelt er ikke tilgængelig via kits.

Værktøjer

Udover standard træbearbejdning og homebuilding værktøjer, skal du bruge et par specielle værktøjer til bjælkehytte arbejde. En stråle så er en stærkere version af en rundsav, der vil være uvurderlig i log forberedelse. Power høvle vil hjælpe passer logfilerne, som selv mill logs undertiden har brug for yderligere gulvafhøvling. En Båndkniv vil fjerne en log bark, som kunne indeholde skadedyr. Andre værktøjer, skal du medtage en motorsav, en skarp mejsel og en boremaskine.

Valg af materialer

Nåletræer som fyr, Ædelgran og rødgran giver en let, slidstærk kilde af træ, der er optimal for de fleste hjem. Løvtræ som eg er anvendelige men er mere modtagelige for orme og svampe. Uanset hvad du vælger, logs bør være lige, 8-10 inches i diameter og har lille eller ingen tilspidset træ. Hvis du ønsker at skære træet selv, ned træer i tidlig vinter så de kan tørre i løbet af mindre fugtig vintersæsonen.

Lægge et fundament

Du kan bygge en kabine uden et fundament, men du bør lægge hvis du planlægger på at det er en permanent struktur. Opt for beton eller blok vægge over sten; de er lige så robust og kræver mindre arbejde. Udgrave til linjen frost og opbygge fundamentet 20 inches over jordoverfladen. Installere molerne i fundament Væggene til at støtte gulvbelægning. Ved hjælp af molerne i stedet for et komplet fundament vil medvirke til at reducere de samlede omkostninger af din log hjem.

Building tips

Medmindre du er en erfaren bygmester af bjælkehuse, ikke tage metoden gør det alt for bogstaveligt når bygge en hytte. Sammensætte et team af erfarne kabine bygherrer til at hjælpe dig, og sørg for alle entreprenører har kabine-bygning erfaring. Plan for fremtidige besparelser, mens du opbygger. Installere energieffektive vinduer. Spar penge ved hjælp af en pejseindsats frem for en fuld-foundation pejs. Opbygning af en konventionel tag i stedet en log-indrammet tag vil også skære anlægsomkostninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com