Gør det selv blad Decor

December 25

Gør det selv blad Decor

Tilføje forskellige typer af blad indretning til et skov - eller jungle-tema rum, eller holde det simpelt og guffe et par faux filialer i en dekorativ vase i løbet af efteråret måneder. Male blad billeder over en væg eller hænge et foto du tog en bunke af farverige blade. Mulighederne for blad indretning er talrige; med lidt kreativitet og nogle forsyninger, kan du oprette attraktive blade indretning, der inspirerer tanker om naturen og de skiftende årstider.

Instruktioner

•Tape og justere blad skabeloner til din væg, før du perfekt deres markedsføring. Vælge, hvad højde og afstand til space dem. Oprette en organiseret, lige kant rundt øverst eller i midten af væggen, eller gå til en natur-inspirerede look og sted skabeloner tilfældigt som hvis bladene var faldet ned på væggen.

•Paint inde i skabelonerne. Brug bredere pensler til at male figurer af blade og små børster til at tilføje finere detaljer. Gør bladene farverige at repræsentere falde eller vælge en dæmpet grøn, så de ikke skille sig ud så meget.

•Tillad malingen til at tørre helt, derefter tage skabelonerne ned og tilføje en sidste touch-ups. Prikken over i'et, læg grenene i en vase og fyld med perler. Sted vase på et bord tæt på væggen gøre blad indretning tre-dimensionelle.

Tips & advarsler

  • Brug den samme teknik med skabeloner til at male puder eller andre klud elementer, men bruge materiale maling i stedet for væg maling. Blad-tema pyntepuder kan tilføje detaljer til en sofa, f.eks.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com