Gør det selv bord og Batten skodder

April 10

Skodder Tilføj detaljer til dit hjems ydre. Nogle lukkeren design er også funktionelle; de skjold dit hjem fra elementerne under stærke storme. Oprindeligt, husejere og bygherrer installeret bestyrelsen og batten skodder for at beskytte vinduesåbninger og glas fra dårligt vejr. Nu, de er oftere dekorative end funktionelle. Disse skodder er nemme at konstruere, endnu alsidig. Alt hvad du behøver for grundlæggende board og batten skodder er to lodrette brædder holdt sammen af to vandrette striber på bagsiden.

Funktionelle skodder

Bestyrelsen og batten skodder, der åbner og lukker er mere nyttig end dem, der ikke har det korrekte hardware lader dig bruge dem som beskyttelse. WoodShopTips.com tyder på, at du planlægger at bygge skodder i samme højde som dit hjem vinduer, men halvdelen af bredden. For skodder øge ydersiden af dit hjem, bør du have nok egnet plads på ydersiden af huset for at hænge skodderne. Målinger for funktionelt bord og batten skodder er også mere præcis, fordi de to stykker, der flankerer dit vindue skal passe sammen, når du ønsker at lukke lukkeren. Typen af bolte, du bruger til at vedhæfte dem vil afhænge af om dit hjem er murværk eller træ ramme. Derudover skal du også vælge hardware, der fæstner skodderne sammen, når du lukker dem.

Ron Hazelton hjemmeside tutorial dækker værktøjer, forsyninger og teknikker til at lave funktionelle board og batten skodder (se link i referencer). Han håndværk et par af bestyrelsen og batten skodder fra fir planker, bruger 1-ved-4 tommer bestyrelser for de horisontale seler. Efter måling af vinduesåbning og skære sine planker til størrelse, gør han tunger og riller i siderne af sine planker til at passe dem sammen uden lim eller hardware. Dette kræver en router og avancerede træbearbejdning færdigheder. Den enkleste alternativ er at tilslutte din planker til hinanden med dekorative hardware. De vandrette striber på bagsiden vil holde brædderne sammen. Hans næste vigtige skridt er at skabe en rabbet fælles i hver lukkeren panel. Dette lader de to parter passe flugter når lukket. Du kan ændre sit mønster ved at efterlade en ¼-tommer kløft mellem siderne af din lukkeren. Tillægge den bageste del af hver lukkeren panel batten (vandrette bånd). Skrue halvdelen af din hængsel på hver lukkeren. Installere andre hængslet halvdelen på vinduesrammen og hænge din skodder.

Dekorative Board og lægte

At gøre bestyrelsen og batten skodder er enklere, når du ikke behøver funktionalitet. Du kan overføre den grundlæggende design teknik til mange typer af træ, herunder byggeri grade krydsfiner. Bruge Lowes kreative ideer plan for at gøre dekorative stationær bord og batten skodder (se link i referencer). Dette projekt bruger 1-af-8-af-10 fods cedar paneler for lodrette paneler og 1-ved-4-by-8 fods strips til lægterne. Du skal bruge trælim, skruer, skiver, pletten og polyurethan finish og installere skodderne. Du kan også bruge en rulle så og stencils til at skære mønstre i de lodrette brædder eller oprette en hævet panel lukkeren, der tilføjer arkitektoniske detaljer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com