Gør det selv-buet vindue nuancer

April 11

Gør det selv-buet vindue nuancer

Når ansvarsområde af den velhavende, hvælvede ses Vinduer nu ofte på nye boliger, tilføjer væsentlig arkitektonisk interesse. Normalt disse vinduer er store og give mulighed for en masse lys til at passere, og derfor kræver nuancer til at administrere de skadelige virkninger af solen på møbler og stof. Making fungerende nuancer for buede vinduer kræver avancerede syning færdigheder og en forståelse af romerske skygge konstruktion. Med disse færdigheder og en smule tålmodighed, kan opgaven udføres med succes. Typiske nuancer for buede vinduer kan ikke åbne forbi den bredeste del af buen; men en ledning-drages, inde-monteret romerske skygge kan konstrueres der danner swags når åbnet og udsætte vinduet.

Instruktioner

•Kontrollér en skabelon i vinduet. Bruge tunge papir eller pap til en robust mønster der er præcis størrelsen og form af området skyggen skal dække. Skære mønster i to, lodret, og tilføje 12 inches til midten af tape i et andet stykke papir eller pap. Du har nu oprettet en elliptisk form, der er flad på tværs af byens 12 inches af vinduet.

•Brug skabelonen, som et mønster til at skære stof til skyggen, tilføje 1/2 tommer omkring buen til fastgørelse af skygge og 2 inches tværs over bunden for sømmen.

•Opret en inverteret læg med 12 inches af ekstra stof og stitch læg på tværs i toppen til at holde det på plads. For at danne den inverteret læg, lå i skyggen stof højre side sammen, og Juster øverste kant. Placer en pinkode, vinkelret på den øverste kant, 6 inches væk fra folden. Dette skaber en kanal af stof, som bruges til at danne læg. Tryk på fold mod pin, forårsager sider af kanal til flare ud og flade, opretter en læg på bagsiden af skyggen.

•Lay stof på tabellen med læg på plads, og trim det overskydende stof fra læg omkring toppen af buen. Fastgør alle lagene sammen og sy i sted, sy 1/2 tommer fra kanten.

•Drej bunden hem op 1 tommer, to gange, og sy på plads.

•SEW skyggen løfte ringe på bagsiden af skyggen med nål og tråd. Placer rækker af ringene ikke mere end 4 inches fra hinanden og sikre, at der er en række af ringe ned i midten af læg. Antallet af kolonner i ringe er vilkårlige, men mindst tre er nødvendige: en i midten og en på hver side.

•Tryk på stof til bagsiden, 1/2 tommer fra kanten hele vejen rundt buen til at skabe en hæftning linje til fastgørelse i skyggen til vinduesrammen og en 1/2-inch "sømrum."

•Starting på toppen af buen, korte skygge til vinduesramme med en staplegun. Position i højre side af stof af 1/2-inch sømrum mod vinduesrammen og hæftning på linjen krøllet på den forkerte side af skyggen. Skyggen falder frem langs linjen krøllet, når det er fuldt fastgjort til rammen. Korte til forkert i skyggen, fastgørelse stof at ramme langs linjen krøllet.

•Sæt øje-skruer ind i vinduesrammen ved de samme positioner på buen som kolonner af ringene er syet på stoffet.

•Sæt lift ledningen til bunden ringene af din foretrukne metode af vedhæftet fil--binde, syning, limning eller med en frigive toggle orb, for eksempel--op gennem ringene på skyggen, ind i den tilsvarende øje-skrue og på tværs af bue, gennem alle de øje-skruer til den ene side. Lade ledningen falder gratis og skære det i bunden af skyggen.

•Træk på alle ledninger at løfte skyggen i to swags. Vedhæfte en ledning spiken til væggen for at forankre ledninger mens skyggen er i op-position.

Tips & advarsler

  • Aldrig holdning nuancer eller blinds i værelser hvor børn kan få adgang til ledningen mekanismer. Altid at fastgøre snore, når skyggen er åben, høj nok på den væg, der intet barn kan nå dem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com