Gør det selv Calla Lily Centerpiece

November 21

Gør det selv Calla Lily Centerpiece

Gøre en overdådig centerpiece: en cremet-hvide svirrede calla lily med fremspringende støvdrager, flamme-farvet eller lavendel miniature callas, eller halv-grønne calla knopper med spidse tips fra en rede af bregner. En udstilling af callas kan være så underspillet, som tre delvist åbnet liljer puttet i en fan af grønne områder, en enkelt stor lily omgivet af krøllet willow — eller en lav vase, fyldt med fløde blossoms spækket med farverige calla knopper. Lære at skære, sted og stabilisere calla liljer giver dig de grundlæggende færdigheder til at udforme en gør det selv-calla lily centerpiece. Vær forsigtig, når du håndtere og skære calla liljer — de er giftige.

Instruktioner

•Harvest calla liljer om morgenen, når de har mest fugt i dem. Skær hver stængel med et lige snit nær deres base for at undgå at efterlade stubbe af stænglen på planten. Vælg knopper og liljer, der er delvist åbnet eller lige begyndt at fuldt åbne. Undgå liljer der har været i fuldt flor i mere end en dag eller at vise nogen visnesyge eller pletter.

•Slice blomstermotiver skum til at passe den skål eller vase, hvilket gør det mindst 3 til 4 inches høj at stabilisere liljer. Skum ikke vil vise, så det er fint at klippe tre eller flere stykker og trimme dem til at passe. Skubbe skum i bunden af beholderen, så det passer stramt. Dette holder liljerne på plads.

•Indstil beholderen til din centerpiece nær kanten af en tæller eller en tabel. Hold den største calla lily ved siden af vasen. Justere dets position så sine to gange så høj som vasen, eller lidt mindre. For eksempel, hvis du bruger en 5-tommer høj skål til kernen, skær stilken så blomst og stilk er omkring 10 inches lang.

•Slice eller klip calla lily dæmme op på en 45-graders vinkel. Skære andre calla liljer mindst 2 inches kortere end de største calla.

•Poke et hul i midten af blomster skum mindst 2 inches dyb med kniven. Holde sig i slutningen af den lilje stilken i hullet. Indsætte andre liljer ved hjælp af samme metode. For eksempel, skåret to mellemstore liljer 3 inches kortere end de store lily og sætte en på hver side af midten calla. Skære nok calla knopper for at skabe en ring af dem 1-2 inches fra hinanden omkring de tre vigtigste liljer. Alternativt, vise de tre liljer på egen hånd.

•Klippe calla blade eller bregner så de vil ramme liljerne. For eksempel, holde en calla blad ved siden af skålen, Placer det, så det er høj nok til at drapere over kanten af skålen ved siden af en lilje, og derefter skær det på en 45-graders vinkel. Skære nok pyntegrønt til surround liljer. Alternativt, skære stilke af krøllet willow på forskellige længder, med fem til syv af dem 2 til 3 inches højere end liljerne og en anden fem 2 til 3 inches kortere. Skub willow stængler i floral skum mellem liljer og forskudt omkring dem. Forskyde stængler omkring liljer, så de ligner planter, der vokser i naturen, i stedet for at arrangere dem i rækker.

•Tuck små håndfulde af sphagnum mos omkring stilke til at dække eventuelle udsatte floral skum, eller forsigtigt hæld små dekorative sten eller glas perler i skålen. Bruger stenene eller glas perler for udendørs centerpieces — den ekstra vægt hjælper med at beskytte dem fra blæser over i blæsevejr.

Tips & advarsler

  • Forsigtigt figur calla lily stammer ved at anvende blide tryk langs stænglen med tommel- og pegefinger. Curve stilk for at oprette den ønskede blomst placering for din centerpiece før du indsætter det i arrangementet. For eksempel, bøje stilke på halvdelen af liljer og arrangere dem til kurven over kanten af skålen.
  • En all-hvide calla centerpiece gør en match til en calla brudebuket.
  • Ikke skære calla liljer på skæring overflader, som du bruger til mad. Vask dine hænder med sæbe efter håndtering calla liljer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com