Gør det selv-Deck Design

July 18

Et dæk kan være en himmelsk tilføjelse til dit hjem. Forestil dig en skyggefulde, grønne pergola, med en behagelig Hængekøje stol i hjørnet, og du kruset op med din foretrukne bog. Eller billede en solrig, åbne rum komplet med en festlig picnicbord, monster grill og familie medlemmer indsamling for en grill. Uanset hvad din stil, dine dæk design skal passe til din familie, og tilføje til varme og komfort i dit hjem.

Design Layout

Når du udformer dine dæk, overveje hvor meget plads du har brug for, og hvilken slags plads ville virkelig komme i brug. Vil du spisning udenfor, vil du tilføje en boblebadet eller spa, eller er det en intim nook du er ude efter? Hvis du vil spisning, overveje en "bule ud," octagon tilføjelse til de vigtigste gulvet for udpegede spiseplads. Også, Husk at medtage rummet for at forberede din udendørs måltider. Et spabad eller spa vil kræve en masse plads til at manøvrere. En intim dæk kunne kalde for et hegn, et afskærmet rum eller måske gitter fortelt med krybende vinstokke for lyssky afsondrethed. En trappe kan tilføje visuel dybde og dimension til dine dæk, men er der sikkerhedskrav til at overveje.

En god metode til at hjælpe dig med at få en fornemmelse for størrelse, layout og positionering af din drøm dæk er at skabe en omkreds på området med en haveslange. Dette vil også henlede Deres opmærksomhed på udendørs inventar skal du bygge omkring, ligesom vand studsene, kælder vinduer, tagrender og tørretumbler udluftninger.

Udarbejde en grov plan af dine dæk, omhyggeligt overvejer, hvordan du planlægger at bruge pladsen, og placeringen af vigtige Kampprogram som din grill, pejs, trin og gelændere, samt at bemærke, hvordan disse elementer vil interagere med huset. Når du har dine planer, kan du groft bestemme mængden af materialer, du skal bruge.

Byggematerialer

Typen af materialer, du bruger vil også påvirke design og fornemmelsen af dit dæk. Kontrasterende træ og sten vil give dine dæk varme og dybde, mens fed kolonner kan være slående tilføjelser. Loftet bør også overvejes: mørkt træ for et intimt rum, eller farvede perle board til en lys og luftig føler?

Målinger

Bruge dine planer for at multiplicere længden og bredden af dine dæk, overvejer trapper og gelændere, til at bestemme mængden af materiale, du har brug for. Tømmer er skåret til 8-, 10-, 12 - og 16-fods længder, så bruge 2-fods intervaller, når de beslutter din størrelse at spare på materialer. Husk også, at tilføje mindst 10% til det endelige tal for affald. Vælge din tømmer grundigt, kontrol for mellemlinerne og mangler. Og hvis du finder nogen efter dit køb, så tøv ikke med at tage det tilbage. Happy bygning!


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com