Gør det selv Decra Metal tagdækning

November 5

Gør det selv Decra Metal tagdækning

Installation af et metal tag er en levedygtig gør det selv-virksomhed, der kan levere attraktive resultater. Materialerne er meget let og brand-resistente. Metal tagdækning er rot - og insekt-resistente. Det materiale, som ligner traditionelle helvedesild og andre belægninger, tendens til at gøre for en køligere loftsrum.

Bygningsreglementer

Besøg build koder afdeling og find fra kode håndhævelse inspektør hvad kravene er til tagdækning eller reroofing i din placering. Nogle kommuner kan kræve dig til at fjerne eksisterende tagmaterialer, hvis der er to eller flere lag. Du kan være forpligtet til at trække en byggetilladelse, før du kan starte projektets tagdækning.

Tag forberedelse

Decra metal tagdækning kan installeres over nye tagmaterialer, krydsfiner eller orienteret strand board. Da det er en tredje lettere end helvedesild, metal paneler er et fremragende materiale til reroofing projekter. Dens vægt kan betyde forskellen mellem at skulle rive det gamle tag og anvende paneler på toppen af eksisterende materialer. Taget skal være strukturelt lyd; inspicere beklædningen og spær nedenunder lav steder og beskadiget dækker. Reparere eventuelle skader, før du fortsætter. Skåret væk mindst 8 inches af det gamle materiale, der er langs kanterne af taget.

Installere tilbehør

Start på den nederste kant af taget. Fastgør en kridtstreg fra ende til anden, og Placer den øverste kant af metal tagdækning kant klip/drop kant langs linjen. Dette er en af de mest vigtige opgaver du vil udføre under installationsprocessen. Jævnhed af metal tagdækning paneler er betinget af dette tilbehør monteres korrekt. Installere metal drop kanter langs gavlen kanter før du installerer kant kanaler for metal sidespor. Gavl kanter er de ydre grænser af tagkonstruktionen.

Passe metal flashing på enhver væg tilstødende tag; ventilationskanaler og andre tag gennemføringen skal have et tag jack og en underpan. Følg instruktionerne for udhugning tagdækning paneler. Denne teknik giver mulighed for en ordentlig dræning af vand fra underpan til panelet. Dalene tag skal være udstyret med dalen tilbehør. Enderne af panelerne passer ind i dalen tilbehør. Nu kan du fortsætte med installationen af panelerne.

Panel Installation Tips

Sikre et minimum af fire skruer langs toppen af hvert panel. Brug 1-1/2-tommer eller længere skruer med en nummer 8 hex skrue hoved størrelse. Skære metal tagdækning paneler med en rundsav kombination blad, men installere bladet i bakgear. Du kan også bruge en Tenyru stål Pro blade.

Det første kursus af paneler forbinder til kant klip/drop kant installeret på den nederste kant af taget. Starte det andet kursus fra gavl, valley eller hofte af taget. Skær det første panel fra venstre side af materialet til en længde på 28 inches. Dette vil sikre, at sømmene på panelerne er forskudt. Begynd den tredje kursus med en fuld panel. Start fra gavl, valley eller hofte af taget. Følg installationen mønsteret oprettet med de anden og tredje kurser at fuldføre jobbet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com