Gør det selv dekorative reoler

July 26

Gør det selv dekorative reoler

Der er masser af måder at gøre gør det selv-reoler fra det enkle beslag og hylde top design, at stigen hylder eller flydende hylder. For noget lidt mere dekorativ og minder om en pejs mantel, hvorfor ikke prøve dekorative reoler fremstillet af kroneformen? Processen er forholdsvis enkel, selv om præcision er nødvendig for at få de vinklede nedskæringer højre. Hvis du er erfaren med en gering sav, så dekorative DIY reoler fra kroneformen bør ikke udgøre for meget af et problem.

Instruktioner

•Juster vinklen på gering så til 45 grader. Placere skære jig mellem hegnet i gering sav og bordet, derefter indstille støbning i sted over jig. Skæring jig holder kantlisten på plads som det ville være på loft eller væg, giver mulighed for nøjagtig vinklet nedskæringer.

•Klippe kroneformen med saven, med hver ende vinklet indad på 45 grader, til den længde du ønsker din dekorative hylde skal. Hold molding mod væggen, top vinkel udad og bunden flush med væggen, så måle afstanden mellem toppen og væggen - det vil være 3 til 4 inches.

•Klippe to stykker af kroneformen til denne måling. Skære en ende på 45 grader og anden enden ved 90 grader, eller lige. Disse stykker af støbning skal være formet som en kile, med deres spidse ende på modsatte sider (stykke til venstre ende af hylden har vinklet slutningen på sin højre side, og vice versa), og vil parre sig med enderne af de lange stykke af støbning, danner de dekorative hylde hjørner. Lime kiler på enderne af længere stykke af støbning. Når limen er tør, sikre fælles med efterbehandling negle.

•Indstil molding mod væggen en gang mere og tage måling fra væggen til det sted, hvor støbning begynder øverst. Dette er størrelsen af den hylde top, der vil sidde i støbning. Skære en hylde øverst til disse dimensioner af 1 x 4 tømmer. Bruge rasp, hvis det er nødvendigt, at forme undersiden af hylde øverst, så de passer inde vinklet molding hylde og flugter med toppen af støbning. Lim hylden top i sted og derefter vedhæfte med efterbehandling negle.

•Klippe 1 af 4 for hylde spiken længde. Det bør være omkring 2 inches kortere og ca 1/2 tommer tyndere end åbningen af bagsiden af dekorative væg hylde.

•Locate væggen studs med en stud finder, derefter markere en lige linje på tværs af studs til at bestemme placeringen af hylde spiken. Placere spiken på væggen under linjen og fastgør med drywall skruer gennem forreste del af spiken ind i væggen og studs.

•Varnish eller maling hylde der passer til din smag og indretning.

•Skub hylde over i spiken og fastgør med træskruer gennem hylde øverst i den skjulte spiken nedenunder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com