Gør det selv drenge soveværelse

June 11

Designe en drengs soveværelse giver dig total frihed og komplet kontrol over de endelige resultater. Start med et fastlagt tema eller design din egen. Brug din fantasi, færdigheder og vision til at skabe et rum, der er tilpasset til din dreng. Uanset om du er en gør det selv-dekoratør, er bare gør ting temmelig på din egen eller en fuld og hel gør det selv-pro design eller opbygge din egen møbler, der flere måder du kan oprette en drengs soveværelse med stil.

Drenge soveværelse temaer

Når du vælger et tema for en DIY soveværelse, behøver du ikke at udelukke de designer temaer og de licenserede Disneyfigurer. Du kan oprette ser for en brøkdel af omkostningerne ved at gøre det selv. Meget opmærksomme at farve ordninger og mønstre. I stedet for at købe stribet tapet, der designer sælger, kan du male din egen striber eller bare bruge en solid farvet maling. Nogle gange, kan du endda finde supplerende wallpapers og grænser uden at bruge de specielt licenseret tegn.

Et par af hans foretrukne ting

Oprette en brugerdefineret soveværelse ved hjælp af hans foretrukne ting. Salgsfremmende kataloger og reklamemateriale kan være forvandlet til en collage og indrammet. Med en teknik, decoupage, kan du montere billeder af hans foretrukne tegn på kommode skuffer, gavle og hængende væg plaques. T-shirts han er vokset fra kan være syet sammen til et sengetæppe dyne af hans foretrukne gamle tøj.

Building møbler til drenge soveværelse

Hvis du er handy, kan du designe dine egne møbler. Hvis ikke, hjem forbedring lagersteder sælger gør det selv-bøger, der tilbyder planer til at bygge alt fra legetøj tog spille tabeller, at skabet arrangørerne med skabe og reoler til alle disse Legos og videospil. Køjesenge og dressers er mere avancerede projekter, men for en ægte gør det selv-soveværelse, er intet out of bounds. Søger design, integrere sjov ting, som et dias eller en kravle-gennem tunnel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com