Gør det selv-Drywall projekter

August 15

Gips reparationer er store gør det selv-weekend projekter. For mange af dem er alt hvad du behøver nogle grundlæggende drywall værktøjer, papir gips tape og fælles stof. Før maleri skal du prime dit arbejde med en gipsvæg sealer/primer. Dette vil gøre for ujævnheder mellem færdig og uafsluttet drywall overflader.

Søm popper

Søm dukker er rejst bump på gipsvæg overfladen på grund af årstidens skiftende af et hus. For at løse dem, skal du installere en gipsvæg skrue ud for hver søm pop. Skub ikke skruen i dyb. Kontroller, at hovedet af skruen ikke bryder gennem drywall papir overflade. I stedet bør skruehovedet danne en blid dimple, der kan være let besættes med fælles sammensatte. Fjern eventuelle affaldsmateriale før du anvender fælles sammensatte.

Huller

Den bedste måde at lave et hul afhænger af dens størrelse. Mindre huller eller buler, fylde hullet med fælles sammensatte, lad det tørre og Gentag indtil hul er fyldt. Men hvis den fælles sammensatte falder ud af hullet, du skal måske tilføje nogle opbakning. Prøv fyld hullet med forede op drywall papir tape eller avis.

Når du har fyldt hullet, anvende en tyk frakke af fælles sammensatte over hullet og et par inches rundt om den. Lægge et stykke papir drywall tape over hullet. Derefter, med en 6-tommer drywall kniv, Fjern den overskydende fælles sammensatte ved at trykke ned på båndet og aftørring. Lad det tørre, og derefter dække tape med en glat lag af stof. Efter det tørrer, sand stof med 100-sandkorn sandpapir, indtil det er glat.

Skim-belægning

Selv om det er et stort projekt, de fleste gør-det-selv kan dukke op igen gipsskillevægge og lofter at eliminere ruhed og patchiness. Denne proces kaldes "skim-coating." Først, forberede overfladen ved at tørre væk alle støv og spindelvæv. Løse eventuelle huller eller søm dukker. Derefter, ved hjælp af fabriksbeton fælles sammensatte, frakke hele overfladen. Ved hjælp af en 12-tommer drywall kniv vil reducere antallet af værktøj varemærker og højderygge. Efter sammensat er glat som muligt, lad det tørre.

Bruge 100-sandkorn sandpapir til at slibe den tørrede sammensatte. Glat ud nogen kamme før du anvender en anden frakke. Denne gang brug fælles stof, som er tyndere (til tynde fælles sammensatte, tilsæt lidt vand og blandes grundigt). Tillad dit arbejde til tørre og Gentag processen indtil alt er glat. Endelig sand ned dit arbejde med 150-sandkorn sandpapir, tørre overflader med et håndklæde til at fjerne støv, og male alt med en gipsvæg sealer/primer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com