Gør det selv forhæng

September 22

Gør det selv forhæng

Gardiner ser forholdsvis enkelt at lave. Jo, er de hovedsagelig store dele af stof, der hænger fra kroge. Men uden omhyggelig planlægning, en gør-det-selv kunne gøre en uønsket erklæring. At tage ekstra pleje når måling og udstikker stoffet vil skabe forhæng, der ser professionelle ud, og afspejler personlige stil.

Instruktioner

•Measure vinduet. Tilføje 10 inches højde til toppen og bunden hems og dobbelt af vinduets bredde. Dette er ca. hvor meget stof vil være nødvendig. Et vindue, der er 50 inches høj og 30 inches lang kræver f.eks stof, der er 60 inches lang og 60 inches lang.

•Lay stof på skære måtten. Trim kanterne af stof med en roterende fræser til at fjerne de skarpe kanter. Klip stoffet til den korrekte længde. Dette bør være højden af vinduet, plus 2 inches for den øverste hem og 8 inches for forneden. Skåret foring materiale, så det er samme længde gardiner plus 2 1/2 inches og 6 inches smallere end gardiner i bredden.

•Klap bunden 4 inches af stof mod toppen. Fold et andet 4 inches mod toppen. Fastsætte de foldede stof langs øverste kant med knappenåle. Sy langs benene til at oprette en dobbelt hem.

•Klap bunden 1 tomme af foring materiale mod øverst og Gentag med en yderligere 1 tomme fold. PIN og sy materiale for at oprette en double-fold hem. Læg gardinet materiale på skære måtten. Placere foring materiale på toppen af gardinet materiale. Juster den højre side af foring materiale og gardin materiale. Bunden af foring skal være 1 1/2 inches over bunden af gardinet.

Uddelingen i højre side af foring materiale til gardiner med knappenåle. Strække foring på tværs af gardin materiale, indtil det er på linje med den venstre side. Sikre den venstre side med knappenåle. Sy langs benene på begge sider.

•Jern over hele overfladen af slimhinden indtil den er flad og glat. Fold øverste 1 tomme af gardin materiale mod bunden. Fold et andet 1 tomme mod bunden. Indsætte pins langs forkanten af folden. Sy langs benene. Dette vil skabe en double-fold hem langs toppen. Vedhæfte badeforhæng kroge eller klip ca hver 4 inches.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com