Gør det selv forsænket flise hylder til brusere

April 12

Indbyggede reoler i en bruser giver plads til badeprodukter mens eliminerer behovet for hængende hylder, der får på måde, mens brusebad. Premade Bruseafskærmninger omfatter ofte forsænket hylder til opbevaring. Hvis du er færdig med dit eget brusebad, skal du selv bygge på hylderne. Installer gør det forsænkede hylder til flise brusebad før flisebelægning. Hvis fliser var allerede installeret, skal du fjerne dem før du opretter hylderne.

Instruktioner

•Drej off strøm og vand til badeværelset og til ethvert rum, der rører væggen hvor du vil bygge de forsænkede hylder. Gøre dette før bryde igennem drywall. Sat på beskyttende briller og en ansigtsmaske.

•Tag fliser på væggen hvor du vil bygge forsænket hylder. Bruge en flad-head skruetrækker og hammer til mejsel fuger mellem fliser en fjerdedel tomme ad gangen, og tryk derefter på slutningen af en spartel bag hver flise. Tvinge den spartel omtrent halvdelen tommer under hver flise med hvert tryk. Flytte spartel omkring flisen, indtil alle kanter er løsnet, og derefter forsigtigt lirke op flisen med den spartel indtil det kommer løs.

•Find studs bag backer bord, hvor du vil bygge forsænket hylderne med en stud finder. Markere hver stud omkring toppen af hvor forsænket flise hylder bliver og groft nederst på hvor du ønsker at bygge flise hylder.

•Tryk på væggen i midten af to markante studs med klo af en hammer. Brug klo til at trække væk drywall over en 3 - til 4-tommer sektion. Skinne en lommelygte inde for at kigge efter rør eller ledninger i vejen. Hvis væggen er wire og VVS gratis, klip et rektangel af væggen med en gipsvæg så, ved hjælp af knopperne i begge ender som sidekanterne og gøre hullet den højde, du vil hylderne. Hvis du finde ledninger eller VVS bag væggen hvor du vil installere hylderne, bygge forsænket reoler i en anden placering fri for ledninger og rør.

•Measure studs' bredde og afstand mellem dem. Skære en bestyrelse, der har den samme bredde som studs, såsom 6 inches, til den samme størrelse som afstanden mellem knopperne. Sikre disse bestyrelser hul øverst og nederst, du har foretaget for forsænket flise hylder ved at bore 4-tommer skruer gennem boards i en vinkel og i knopperne.

•Klippe ekstra træplader af denne længde gør antallet af hylder, ønskede i det forsænkede rum. Sikre dem til studs med skruer. Når hylderne er placeret, gælder vandtæt fugemasse til træplader og studs og lade fugemasse tørre. Skære ned stykker af vandtæt backer bestyrelsen til at passe over bestyrelser med en gipsvæg sav og skrue stykker til boards med drywall skruer.

•Applicer thinset mørtel til drywall i området reoler. Læg fliser i mørtel i design af dit valg og lad mørtel tørre i 24 timer. Anvende fuger mellem fliser efter 24 timer og lad injektionsmørtel til tørre i 24 timer. Anvende vandtæt sealer til tørrede injektionsmørtel sikrer en vandtæt reoler job.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com