Gør det selv Gerbera Daisy Centerpiece

March 23

Gør det selv Gerbera Daisy Centerpiece

Gerbera Tusindfryd (Gerbera jamesonii) blev først opdaget i Sydafrika i 1880 af Robert Jameson, skotte opererer en guldmine. Blomsterne først blev dyrket i Nordamerika i begyndelsen af 1920 ' erne og gik i massefabrikation i 1970 ' erne. Gerbera Tusindfryd er perfekt at bruge i centerpieces for bryllupper og fester. Deres lyse farver - rød, orange, gul, laks, lyserød og hvid--vil give en tabel et frisk, fed, moderne look.

Blomstrer kun

En lav centerpiece, featuring cut blomstrer flyder i vand, er et elegant valg og har fordelen ikke hindrer sight-linjer af dem på bordet. Gerbera daisy blomster er perfekt på grund af deres holdbarhed – de kan flyde i vand i mange timer uden visnen. Vælg blomster i en enkelt farve, eller kombinere to kontrasterende farver.

Flydende centerpieces kan være designet en række måder. En let løsning er at købe små, klare, firkantede glasbeholdere med lige stor nok til at holde en enkelt blomst. Fyld beholderne med vand og flyde en blomstre i hver. For en romantisk effekt, skal du placere offerfund stearinlys i halvdelen af containere, og blomster i resten. Oprettes en display skiftevis stearinlys med blomster. Hvis dit bord er rund, arrangere blomster i en cirkel på midten af bordet. Et firkantet bord, arrangere containere i et gitter. Hvis dit bord er aflange, køre en linje af blomster ned i midten af bordet.

Større glas fartøjer vil også arbejde for flydende centerpieces. Enhver klart glas container vil gøre--en punch bowl eller en selv en fisk-skål. For større beholdere, skal du udfylde den nederste del med noget farverige at matche eller komplimentere farven på dine blomster. Du kan bruge glas kugler, farvede sten, skaller, rå tranebær eller endda gelé bønner. Tilsæt vand og flyde din blomster på toppen. For en romantisk effekt, wrap klart glas votive indehavere med farvet papir til at matche dine blomster. Fyld indehavere med stearinlys og placere dem i nærheden af glasbeholder med de flydende Gerbera blomster.

Blomster og stilke

Fuld stilke af Gerbera Tusindfryd ser smuk vises i høje containere. Hvis du tilfældigvis har nogle høje glas bud vaser, bruge disse til at oprette en række af blomster, med én eller to stilke pr. vase.

En anden løsning er at dække brugte dåser af kartoffel chips eller tennisbolde i dekorative papir til at matche blomsterne. Fyld dåser med vand og skære stænglerne lige nok så at blomstre titter over toppen. Hvis du kun har korte dåser, så fortvivl ikke - tilskåret din kortere stængler. Skærmen vil ser mere professionelle, hvis containerstørrelser er ensartet. Vælge beholdere af alle en højde eller et par forskellige højder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com