Gør det selv-hjem barer

June 1

Du kan gøre en smuk og funktionel hjem bar og ikke løfte en enkelt hammer eller søm. Enhver tabel kan blive din bar hvis du indstille den til at fungere i denne rolle. Udvalg af bar selve tabellen er vigtige, men ikke så vigtig som visningen accoutrement, der vil dens bekræfte status som en bar.

Etablere Bar

Dit valg af en bar tabel kan besluttes af tilgængelighed eller design. Hvis dine indstillinger er begrænset, kan en eksisterende skænk eller spisestue buffet blive din bar. Find din bar på et stykke af møbler, der er visuelt interessante, let tilgængelig og stor nok til at rumme din visning af spiritus, vin, briller og bar værktøjer.

Hvis du vil bruge en speciel bar, kigge efter en liquor trolley. Disse roll-in barer var ganske populære i 1960 ' erne og kan findes nye eller brugt på garage salg og secondhand butikker i Møbelforretninger. Du kan finde stor bakke tabeller, nogle der kommer med læder er omfattet bakker eller spejl toppe, der gør fantastiske tabeller for vin.

Strømpe baren

Holde nogle spiritus og vin flasker udstillet på alle tidspunkter. Din bar bør indeholde mærkenavn flasker af hvid lud som vodka--ligesom mærke grå gås, en god gin som Tangueray og en lys Rom som Bacardi's. Du bør også have mørke væsker. En god mørk Rom som Myer's, en blended whisky som Crown Royal og en single malt scotch som Glenlivet skal også medtages. Du vil gerne købe særlige ingredienser er nødvendige for at gøre martinis, margaritas eller house bar speciale drink.

Købe flere gode flasker vin. En god brandy eller cognac som Hennessy bør også være på en velassorteret bar. Holde flasker og alt andet vises på linjen godt støves.

Bar Service

Din bar tabel skal have et udvalg af både spiritus og vin glas. Baren bør have begge dobbelt gammeldags og highball glas egnet til tjener mest hard liquor drinks. Du vil også være forberedt på vin service, herunder rød vin, hvid vin og champagne glas. Du kan også medtage krystal vin karafler og brandy sniffere at afrunde glasvarer udvalg.

Du vil gerne have nogle af de små tilføjelser, der gør drikkevarer ud som om de er fra en reel bar. Skære friske citroner eller limes, når man har gæster. Holde et sortiment af oliven, kirsebær, løg, styrkende, bitter og sodavand som koks og ginger ale for blandere. Holde bar værktøjer som flaskepropper, skeer, sier og shakers på din bar for det virkelig funktionel for en bartender eller enkeltpersoner selvstændige tjener på dit hjem bar.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com