Gør det selv-hjem design

August 30

Designe et hjem er ikke så hårdt, som det synes, hvis du ved hvor man skal begynde. Den første ting at huske på, når designe dit hjem er dens interiør: arrangement af værelser og trafikafvikling. De fælles områder i hjemmet hvor familien samler omfatter stuen eller stor stue, alrum, køkkenet og spiseområder. At have disse i umiddelbar nærhed er vigtigt at god samlet rum til rum flow. Efter disse værelser, skal du placere badeværelser i nøglepositioner til de vigtigste værelser og nem adgang fra soveværelserne. Når du kommer i gang, vil designet begynde at flyde. Husk, det er kun papir og du kan ændre noget du ikke kan lide.

Instruktioner

•Narrow ned dine ideer. Vælg mellem de mange typer af boliger du gerne først ved at kigge gennem tidsskrifter og bøger finder du dem. Besøge biblioteket eller din foretrukne boghandel. Denne fase er afgørende for det overordnede tema i dit hjem design. Tænk på typen hjem du indkvartering. Ranch boliger er et niveau hjem. Der er moderne, moderne og gård hjem. Der er spansk og europæisk designede hjem, Victorian replikaer og meget mere. Dit hjems ydre er, hvad alle andre ser. Vigtigere er at dens ydre interiøret og grundplan. Ydre af en home angiver det overordnede tema for dens interiør og når du beslutter dig på dens ydre, det er tid til at flytte inde og designe at plantegning.

• Start med en groft omrids. Tegner cirkler og ovaler for dit store værelse (eller stue), din familie værelse, køkken og spisestue områder. Gøre dem overlapper en smule i første omgang. Dette etablerer trafikafvikling.

•Draw kredse for soveværelser, badeværelse, en den eller på kontoret. Husk på at du vil master suite fra de andre værelser i hjemmet for privatlivets fred. Placer en cirkel til en privat badekar i master suite.

•Medtagelse en gæst bad eller halv-bad i hurtig adgang til de levende, spisestue og køkken områder, ellers kendt som de "fælles områder" i huset.

•Draw i et vaskerum, da en indendørs vaskerum gør en stor forskel i foden rejse.

•Afspil rundt med dette design, indtil du føler dig tryg med det. Alternativt kan du skære cirkler for hver af de værelser, der er nævnt og flytte dem rundt på et ark millimeterpapir, indtil du kan lide "flow".

•Decide på værelse flow du kan lide og forpligte sig til papir. Bruge millimeterpapir, angive en skala og bruge kvadrater til at repræsentere denne skala. For at få en idé om størrelsen af et rum, måle en hvor man sidder i øjeblikket. Dette vil give dig en idé om omfanget.

•Hold værelse målinger i 4-fods forhøjelser for bygning formål. Krydsfiner beklædningen kommer i 4 af 8 paneler og hvis du holde dette i tankerne når du designer dit hjem, vil det spare i sidste ende, når det kommer til at bygge den.

•Alternativt skal der foreligge Skan hjem designmagasiner på boghandel, online eller på en anden forretninger, at bære sådanne bøger. Hvis du kan se et design, du vil, købe bladet og derefter tilpasse det til dine ønsker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com