Gør det selv Hjem Rengøring Tips

February 22

Gør det selv Hjem Rengøring Tips

Rengøring dit hus er sjældent et sjovt job at tackle, men det behøver ikke være det værste i verden. I tidens løb har skabt et væld af råd fra dem, der er gået forud for at du kan bruge til at gøre processen med at rense dit hus selv gå meget mere hurtigt og effektivt. Ikke alle rengøring tips vil gælde for alle indenlandske situationer, så det er vigtigt at sørge for, at enhver antydning eller hemmelige du stødt på gælder specifikt for rengøring jobbet ved hånden.

Cooktops

Det bedste råd til rengøring toppen af komfurer og ovne er at angribe det konsekvent efter hver brug eller to. Tør ned kogepladen efter hver brug. Hvert par dage, trække ud temperatur drejeknapper og give hele overfladen en grundig rengøring. Undgå at bruge slibende rengøringsmidler, hvis du ønsker at holde overfladen fra at blive ridset. Husk på, at sure fødevarer fra eddike til frugter, er hurtig til at pletten, så rense dem umiddelbart efter og sørg for området eller komfur er afkølet ned nok til rengøring.

Gulv voks

En god voks er stadig den bedste måde at holde trægulve ser godt ud. Timingen af din voks job kan påvirke resultatet betydeligt. Afstå fra voks gulve, når luftfugtigheden er høj. Dette klima tilstand forlænger den periode, der er nødvendige til tørring, og jo længere gulvene forblive klæbende på overfladen, jo mere sandsynligt chance for at tiltrække snavs og støv.

Toilet skåle

Rengøring af toiletkumme er en fælles DIY husholdning opgave, der er sat ud, indtil den nuværende situation kan ikke længere tolereres. En række kommercielle rensemidler findes der er effektiv til rengøring på toilettet. Det vigtigste tip til at huske på, når brug af rense er at undgå at blande kemikalier, der anvendes til at rengøre toilet med et andet produkt, der bruger kemikalier. Kombination af toilet rense med andre badeværelse rengøring produkter kan potentielt skabe farlige giftige dampe. Når det er muligt, skal du åbne et vindue for at forbedre ventilationen.

Dørhåndtag

En bestemt del af din husstand, der skal holdes konsekvent rene er også en, der ofte overses. Dørhåndtag er nogle af de mest beskidte objekter i dit hjem, og urene drejeknapper kan hjælpe med at sprede sygdom af et husstandsmedlem til alle andre beboere. En alle formål renere, der får lov til at sidde i et par minutter før der tørres af med en terry klud kan gå en lang vej mod at forebygge spredningen af bakterier.

Oliekridt mærker

Boliger besat af småbørn er underlagt specifikke housecleaning problemet med oliekridt mærker. Oliekridt markeringer på murstensvægge, kan let rengøres ved sprøjtning med et smøremiddel og derefter angriber med en stiv børste. Ren oliekridt mærker på vinylgulve, malede vægge eller glasborde med en spritz af WD-40, derefter tørres af med en blød klud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com