Gør det selv hjemme apparat reparationer

September 18

Overveje tre nøglefaktorer i gør det selv-apparat reparation, der gælder for ethvert apparat, du kan arbejde på, uanset mærke eller skrive. Du er godt på vej til succes, hvis du kender model antallet apparat, de sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige for at arbejde på det, og hvis du besidder de rette redskaber.

Modelnummer

Kendskab til modellen og serienummeret for dit apparat er det vigtigste skridt i effektiv reparation. Du skal bruge modelnummeret bestille dele, se diagrammer eller finde nyttige oplysninger om reparationer. Modelnummeret er også nødvendige for garantioplysninger og dating.

På de fleste apparater model- og serienumre angives sammen på en mærkat eller tag og kan findes på en væg inde i døråbningen. Intervallerne har ofte tag rundt i kanten hvor pan skuffen lukkes. Nogle vaskemaskiner har en mærkat på bagsiden af konsollen.

Holde disse numre handy, hvis du planlægger at kalde et apparat eller dele butik. Sears har en fremragende dele hjemmeside, som kan give en del priser samt eksploderede diagrammer for din maskine. (Se ressourcer.)

Sikkerhed

Tag dit apparat, før du arbejder på det. Giv det tid til at køle ned hvis det er noget, som varmer op som en tørretumbler eller en vifte. Du kan diagnosticere mange appliance problemer uden maskine i drift, og dem, der ikke kan diagnosticeres er tilbøjelige til at være hævet over mulighederne i en gør det selv-reparation. Hvis du løber ind i et problem, der kræver, at maskinen skal køre for at diagnosticere det, overveje at kalde en professionel tekniker.

De fleste apparater er lavet af stemplet metalplade, der er meget skarpe kanter. Ekstra forholdsregler bør tages, når du fjerner paneler--især langs den indvendige kant af et panel. En tynd par arbejdshandsker kan hjælpe med at forhindre nedskæringer.

Værktøjer

Fleste appliance problemer er elektrisk i naturen. For at diagnosticere problemerne skal du et ohm-meter. De fleste meter har en digital oplæste, men en simpel analog måler er generelt den bedste løsning for diagnose. Du vil være på udkig efter kontinuitet--der er færdiggørelsen af et elektrisk kredsløb mellem to punkter. Check ovn elementer, sikringer, der termisk, pærer, brændere, switches og andre dele blot ved at kontrollere for kontinuitet på tværs af to kontaktpunkter. Ohm-meter er en af de vigtigste diagnostiske værktøjer til din rådighed.

Fleste hjem apparater bruger fire typer af skruehoveder: phillips, kvart-tomme socket, fem-sekstendedele socket og Torx. Disse fire skruetrækker typer vil få dig ind i næsten alle apparater. Andre nødvendige værktøjer omfatter en flad skruetrækker, skruenøgle, tænger og en kop for at holde skruen eller andre dele. Også: Glem ikke en dråbe lys så du kan se i mørke pletter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com