Gør det selv hjemme Boligindretning

August 16

Gør det selv hjemme Boligindretning

Få gør det selv-projekter er så spændende og givende som at oprette og udføre en plan til indretningen af dit hjem. Klipning og gemme billeder af yndlings indretning og udseende fra udsmykning blade og gøre en præcist skaleret plantegning af rummet er gigantiske trin mod fuldendelsen af et hjem designprojekt og realiseringen af indre af dine drømme.

Instruktioner

•Vælg et løsbladssystem ringbind med lommer indeni låget og robust fyldstof blade. Klip billeder fra udsmykning blade af møbler, tilbehør, belysning turneringsplaner, farver og værelser, du elsker og indsætte dem i din projektmappe. Fylde lommerne med stofprøver, lille tæppe og gulvbelægning prøver og maling farver. Tage ringbind med dig, når du handler som en handy reference for picking møbler, vælge tekstiler og matchende maling farver.

•Anvend en lineal, måle bånd og 1/4-inch millimeterpapir for at tegne en præcis plantegning af rummet du er udsmykning. Fire fødder i rummet vil lig 1 tommer på ternet papir. Bemærk alle døre, vinduer, trapper og landinger på planen. Tilføje noter af vindueshøjde og bredde, vindueskarm højde og væg plads mellem toppen af vinduet og loftet for at lette indkøb af nuancer, persienner og gardiner og støtte i den passende design af draperi behandlinger. Holde plantegningen i din projektmappe og bruge det til at få på stedet gulvbelægning og tæpper skøn fra detailhandlere. Gøre skala udskæringer af dine møbler stykker at prøve forskellige placering ideer på plantegningen.

•Spørg din maling og hardware forhandler for gratis seminarer om gør det selv-værelse maleri og faux maleri effekter.

Spare energi, tid og penge med deres innovative udsmykning idéer og værdifulde tips om materialer og værktøjer, der kræves for jobbet som godt som detaljerede instruktioner til væg forberedelse og maleri. Spørg om selvstændige priming maling for one-coat dækning. Det er dyrere, men du spare penge i det lange løb, fordi du bruger halvdelen af maling.

•Få bibliotekets bøger om lakering og maleri metal eller træ møbler og reupholstery. Du kan spare penge og oprette et nyt udseende for favorit stykker med en frakke af maling eller et nyt stof. Faux maleri effekter og sprøge motiver tilføje interesse og charme til en nymalede brystet eller tabel. Brug du fantasi og have det sjovt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com