Gør det selv hjemme Dry Bar

March 9

Gør det selv hjemme Dry Bar

En tør bar er en lille bar, som du kan anbringe i dit hjem til butikken spiritus og andre forsyninger. Det omfatter ikke en vask, så en standard kabinet kan tilpasses til en tør bar for en overkommelig mulighed. Omdan din familie værelse eller kælder i en underholdende placering for dine venner med tilføjelsen af din egen tørre bar.

Beliggenhed

Før du kan bygge din tørre bar, skal du beslutte, hvor til at sætte det. Placeringen bestemmer form og dimensioner af din tørre bar. Din familie værelse, kælder eller køkken er et par muligheder. Spisestuen er bekvemt, fordi du kan tjene dine gæster middag og drinks i samme rum. Overveje nærhed til en vask, da din tørre bar ikke vil have en. Sørg også for, at din tørre bar er placeret i nærheden af stikkontakter, så du kan tilslutte nødvendige apparater såsom blendere og små køleskabe.

Figur

Din tørre bar kan være en af flere figurer, afhængigt af dit budget og den tilgængelige plads. En runde bar tilbyder en dramatisk omdrejningspunkt i dit værelse, men det vil blive dyrere, da du ikke kan bruge standard byggematerialer. Mere praktiske muligheder omfatter en U-form, L-form eller størrelse af to kabinetter placeret sammen eller ligger i en alkove (Se referencer 1).

Dimensioner

Standardhøjde for en bar er 42 inches. Hvis dine gæster vil være forhøjet ved barstole kan tælleren front udhæng ved 12 inches eller så lidt som 6 inches, hvis dine gæster vil kun stå i baren. Længden bestemmes af den plads tildelt for den tørre bar.

Materialer

Konstruere din egen tørre bar vil kræve en række forskellige materialer. Standard kabinetter kan give basen for din bar. Koordinere med den eksisterende kabinet i plads til et sammenhængende udseende. Bruge en bordplade, der matcher temaet for baren. For eksempel bruge en solid slagter blok tæller for et rustikt look. En granit bordplade er et high-end materiale, der tilføjer en instant opgradering til din bar. Du kan også tilføje et glas tier counter at udvide baren er brugbar plads. Fodlister og bar skinner vil gøre rummet mere autentisk.

Opbevaring

Din tørre bar skal tilstrækkelig lagerplads. Tilføj hylder på væggen bag baren. Glashylder giver et moderne udseende og give en illusion af mere plads. Træ hylder eller kabinet kan også føjes til at give den nødvendige lagerplads.

Klokker og fløjter

Et par yderligere punkter kan hjælpe med at løfte kvaliteten af din bar område. En dekorativ front fremstillet af tin fliser eller akryl paneler giver en pop af farve. En nærliggende vinholder giver ekstra lagerplads og en attraktiv adition. Tilføje støbning omkring bar at give arkitektoniske detaljer. Tilsætning af vedhæng lys eller LED-lys fremhæver bar område. En indbygget tryk giver en nyttig funktion, dine gæster vil nyde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com