Gør det selv: Hjemme vandfilter

January 13

Gør det selv: Hjemme vandfilter

Hjemmelavet vandfiltre er let at lave, og en god aktivitet at gøre med børn-- eller i et klasseværelse--at lære dem om vigtigheden af rent drikkevand. Mens aktivt kul er bedst til brug i filtrene, i nødsituationer kan vand også blive filtreret gennem trækul fra en brand for en interimistiske filter. Hjemmelavet vandfiltre vil rense ud mest væsentlige urenheder fra vandet, men de vil ikke rense ud bakteriel urenheder, så de ikke bør være en erstatning for high-grade filtre i områder, hvor vand-født bakterier er fælles.

Instruktioner

•Apparatet Rens og skyl en 2-liters plast juice flaske for at fjerne alle spor af tidligere indhold. Skær toppen af flasken med en hobbykniv.

•Klippe et lille hul i den ene side af flasken, lige over bunden. Skub en halm gennem hullet halvvejs. Hullet bør stramme nok, at vand vil komme ud af halm, ikke ud af hullet.

•Sæt vat på bunden af flasken, omkring 3-tommer tyk. Fylde de næste 3 inches af flasken med aktivt kul granulat, så fylde flasken til inden for 1 tommer fra toppen med vekslende lag af fine og kursus korn sandet.

•Sæt kaffefilter over cut-off toppen af flasken, sikre det på plads med en elastik. Køre 2 gallons af vand gennem toppen af flasken gennem filtrering materiale at aktivere filteret.

Tips & advarsler

  • Dette filter er ikke beregnet til brug i områder af tungt vandforurening. I områder hvor vand-født bakterier som giardia findes, er kommercielt gjort, high-grade filtre med UV-beskyttelse bedst.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com