Gør det selv: Home Office Remodeling Idéer

December 31

Gør det selv: Home Office Remodeling Idéer

Et hjemmekontor kan være en god måde at genskabe kontakten med din familie. Mange af opgaverne i den moderne arbejdsplads kan mere, gøres via en elektronisk forbindelse. Når opholder sig i kommunikation med teamets arbejde er alle der er brug for, forsøger at blive hjemme og fortsat bidrager på projekterne begik. Gør plads til dine egne er afgørende for effektiv brug af et hjemmekontor. Skabe et rum, der gør dig mere produktiv og afslappet på samme tid.

Møbler

Et skrivebord er en væsentlig del af de fleste kontorer. Vælge en, der opfylder dine behov. Hvis alt hvad du behøver er en arbejde top til at bruge din bærbare computer fra, overveje en computer vogn og spare plads til en komfortabel stol eller lille sofa. Hvis du er i markedet for en større skrivebord, overveje Kontor møbler forhandlere. De sælger udøvende klasse brugte møbler til en brøkdel af prisen.

Reoler eller andre oplagring kan være en god tilføjelse. Ikke alene kan de gemme bøger, men de er også gode steder at vise priser eller fremvise din favorit samling af nick-nacks eller memorabilia. Afgøre, om du foretrækker møbler stykker eller indbyggede ins. antikke butikker har gode tilbud på smukke reoler, og de fleste lokale kabinet butikker kan designe og oprette brugerdefinerede indbyggede funktioner. Hvis du har et skab i dit kontor, besøge din lokale home center for en overflod af opbevaring og organisering af muligheder.

En komfortabel stol eller to er en nødvendighed. Vælg langvarig tekstiler og robust rammer. Gå med klassiske stilarter, der ikke vil ende som næste års garagesalg element. Afprøve stolen, før du køber den. Skrivebord stole især behovet for at give god støtte og være behageligt.

Indretning

Malerier af lokale kunstnere er en fantastisk måde at berige din arbejdsplads og støtte din lokale kunstscene. Check avis eller Craigslist for kunst åbninger og galleri viser i nærheden af dig. Du kan blive overrasket over, hvor overkommelig "ægte" kunst kan være. Plus det vil gøre dit space, en af en slags.

Tæpper og vindue behandlinger er en nem og billig måde at gøre en indvirkning på din plads i en kort tid. Vælge farver og mønstre, der appellerer til dig. Du er den, der vil leve med disse beslutninger. Prøv at vælge elementer, der komplimenterer hinanden for at holde din plads bliver optaget.

Belysning kan sætte stemning i ethvert rum. Vælg tabel, skrivebord eller gulv lamper til at sætte lys, hvor det er nødvendigt, eller at trække fokus til bestemte elementer. Prøv at skifte ud Loftlamper. De fleste lampen udskiftning er meget enkel. Være sikker og vælge et armatur lignende i byggeriet til den eksisterende armatur til at skifte nemt.

Vægbeklædning

Maling, tapet og møbellister er en fantastisk måde at genopfinde plads. Vælg farver, der satte scenen for dine møbler og andre valg. Neutrale farver kan være godt, men vær ikke bange for fed valg. Tapet kan camouflere reparationer og andre ru pletter i vægge. Vælg noget ikke alt for travlt, men interessant. Gå klassisk snarere end trendy for en langvarig look.

Tilføje en stol jernbane eller panelet støbning kan gøre et rum mere elegant. Male din lister til at matche væggen for en subtil effekt, eller bruge kontrasterende farve for flere detaljer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com