Gør det selv hus stuk

November 5

Udvendige stuk er en form for cement, der er troweled over væggene og tekstureret mens det er stadig vådt til at give en bestemt effekt. En stuk-dækket hus er en ædel gamle stil, der giver et hjem en solid, lidt sydvestlige look. Det giver også alle former for valg til dig, da stuk kan være struktureret i næsten enhver måde, du ønsker. Stuk kan males efter det anvendes (det er grå i sin naturlige tilstand), men det er at foretrække at tilføje farve til den våde puds og spare dig selv skridt.

Murske den første frakke

Bruge en murske til at sprede det første lag af stuk på muren. Til beton, mursten eller cinderblock, børste en frakke af beton bonding agent på væg, så Spred stuk over det. Hvis du går over træ, hænge tagdækning følt over muren, derefter hænge metal netting over det med tagdækning negle og murske i stuk over netting. Enten måde, gælde stuk, så det er mellem 1/4 tommer og 1/2 tommer tyk.

Skrab den første frakke

Brug en plasterer rake til at trække lodrette linjer på tværs af stuk. Dette vil sikre, at toplak overholder. Lad den første frakke kur over to dage, at holde det fugtigt i løbet af denne tid. Dæmpe det nødvendigt med en haveslange på '' tåge '' indstilling. Lad det ikke tørre ud på ethvert tidspunkt. Mens den første pels hærdning, sprede nogle stuk på et bord, bestemme hvordan du vil tekstur toplak og praksis.

Murske og tekstur toplak

Efter den første frakke hærder og er stadig fugtigt fra den dug, anvende toplak med en murske, gør det omkring 1/4-inch tyk. Tekstur det hvor du ønsker. Oprette hvirvler eller tilstødende cirkler, tryk på murske mod overfladen og drej den. Andre effekter kan opnås presning murske til overfladen og trække udad, giver overfladen et spidst, klippefyldte look. Træk en stiv børste hen over overfladen i tilfældig retninger for generelle tekstureret udseende. En anden mulighed er at holde det glat, frotté det flade flere gange som det tørrer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com