Gør det selv huset planer

November 27

Designe en brugerdefineret hus kan tillade dig at oprette din drømmebolig, og vil tillade dig at have fuldstændig kontrol over det samlede udseendet af det endelige produkt. Hvis du har aldrig udviklet et hus før, kan det stadig være muligt at opnå dit mål ved at udnytte en af de mange gør det selv-blueprint softwareprogram til rådighed.

Installation og opstart

Når du har købt en arkitektonisk softwareprogram såsom 3D hjem arkitekt, finde installationsvejledninger inde i boksen software. Indsæt software-cd i computeren, og følg vejledningen, der vises på skærmen for at installere programmet på computeren. Når det er installeret, skal du klikke på ordet "Fil" øverst på skærmen og derefter vælge "New" fra en liste, der vil falde ned. Dette vil åbne en ny designfil, der vil være klar til at blive tilpasset.

Tilpasning af Design

Du kan føje funktioner til dit hus design, der vil gøre det muligt for dig at oprette din egen unikke hjem planer. For at tilføje vægge, skal du klikke på ikonet for en mur på toppen af skærmen. Næste, Klik inde i design og trække en vægsektion til den ønskede længde. Dimensionerne vises automatisk, mens du trækker i væggen. Tilføje vinduer og døre ved at klikke på deres respektive ikoner øverst på skærmen. Et nyt pop op-vindue vises for hver enkelt vise forskellige valg. Vælg vindue eller dør, du ønsker at tilføje til dit design, og klik på design til at indsætte dem derefter. Du kan gentage denne proces for el- og forsyningsselskaber. For at tilføje et tag, skal du klikke på ikonet off en gavl tag øverst på skærmen, som vil medføre et andet vindue vises beder om specifikke pitch og stil af tag, du vil tilføje. Når du har valgt typen tag, klik på "OK" og tag vises på design.

Gemme og udskrive

Når designet er afsluttet, skal du klikke på ordet "Fil" igen, og vælg "Gem som" fra drop down tabt. Når den nye pop op-vindue vises, Navngiv filen, og klik på "OK" for at gemme den. Du kan derefter udskrive filen på din printer og tage det til en arkitekt eller en bygning inspektør at få det godkendt til bygningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com