Gør det selv: Hvordan til at dekorere væggen smykker bøjler

August 20

Væg smykker bøjler kommer i en bred vifte af stilarter og størrelser, men de alle har ét formål - at give dig en nem måde at organisere og få adgang til din samling. Du kan gøre bøjlen så interessant som smykker vises. Om din organizer er lavet af træ, plast eller metal, er der mange forskellige metoder, du kan bruge til at dekorere det.

Instruktioner

• Opret et mønster eller design på dine smykker bøjle ved hjælp af fliser. Vedlægge små glas eller keramiske fliser på overfladen med urethan lim. Gøre en fuld mosaik billede eller vælge en enkel kant.

•Decoupage stykker stof eller papir på bøjlen. Ren bøjle med vand og mild sæbe og tør det grundigt. Skåret ud stykker af papir eller stof. Brug en skum børste til at anvende all-purpose hvid lim på ryggen af stykkerne og tryk dem på plads på en bøjle i din ønskede arrangement. Tillad lim til at tørre. Brug en pensel til at tilføje et tyndt lag decoupage medium eller lak hen over overfladen for at forsegle stykker.

•Paint dekorative dekorationer omkring grænsen af væg smykker bøjle. Bruge en bøde-tippes pensel til at skabe en udsmykkede design med højglans akrylmaling for ekstra glans. Lim pailletter, perler eller små charms omkring designet til at give det dimension og tekstur.

•Decorate en væg smykker hanger til en ung piges værelse ved at anvende klistermærker, at funktionen tegn eller emner, der appellerer til hende. Brug vinyl klamrer sig som et alternativ, som du kan fjerne og udskifte nemt, i modsætning til klistermærker.

•Tilføj et spejl til bøjlen så at du kan se dig selv som du forsøger på smykker. Lim spejlvendte fliserne eller et lille spejl i midten af bøjlen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com