Gør det selv imprægnering kældre

June 6

Imprægnering en kælder er blandt de største bekymringer af boligejere med kældre og rettelig så. Uden ordentlig dræning og imprægnering, kan kældervægge og gulve langsomt knæk og erodere, gør dem ubrugelige og endda farlige, ofte har konsekvenser i de øverste etager af huset. Løse problemer, dræning og vandtæt din kælder med metoder, der ikke kræver tjenestegrene af en professionel.

At finde problemet

Imprægnering en kælder er meningsløst, medmindre der er årsag til lækage. Finde årsagen til lækagen før du starter enhver reparationer. Fælles lækager fra uden for skyldes fugt siver fra de omkringliggende snavs ind i kælderen gennem revner i vægge eller gulve, forkert sæt dræning linjer og rør lækager. For indendørs lækager, kigge efter en mere koncentreret lækage i et område eller en mørk plet i den ene del af rummet. Føle ordet til fugt samt.

Fugt barrierer

Fugtproblemer er det nemmeste at lave. Anvende fugt-resistent maling specielt udviklet til kældre til vægge og gulv. Gælde kun hvis du finder nogen synlige revner eller utætheder gennem væggene. Hvis vægge eller gulv er blevet beskadiget på grund af for meget fugt, derefter reparere disse før du anvender maling. Du kan derefter anvende en frakke af en anden maling eller forskellige gulve over fugt barriere.

Revner

Revner lade ofte vandet sive ind i en kælder, forårsager problemer, der kan gøre det næsten ubrugelig. En hydraulisk cement (findes på de fleste hjem forsyning butikker) er en ideel fyldning skal bruges mellem revner i en kælder. Bland pulveret med vand for at oprette en brugbar spartel. Anvend derefter med en spartel over og mellem revner til at oprette en ekspanderende barriere, der eliminerer lækager.

Dræning indstillinger

Mange huse kan ikke har ordentlig dræning system for en kælder. Altid grade jord væk fra huset. Jorden bør skråner væk fra huset gradvist ned 1 tommer per fod til 10 fod. Dette betyder at 10 fødder væk fra huset, jorden bør være mindst 10 inches lavere end i nærheden af væggene i huset.

Desuden alle hjem med en kælder skal en tagrende system forhindrer vand fra siver ind i kælderen fra taget. Designe tagrender, så de slipper deres vand flere fødder væk fra huset. Bruge en indbindingsmargen extender for at forlænge varigheden af nogen gutter. Brug om nødvendigt en mere ekstreme imprægnering foranstaltning for at dræne rendestenen og udvendige omgivende vand ind i en tønde, begravet under jorden omkring 10 fod væk fra huset. Tilslut en slange eller rør fra tagrenden nedløbsrør til tønde. Bore huller i tønde til dræning, og fylde det om halvvejs med klipper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com