Gør det selv indbygget hylder

February 7

Om foring væggene i en undersøgelse, eller indramning en smuk pejs, de fleste mennesker er enige om at indbygget hylder tilføje klasse og elegance til næsten enhver indretning. Mens mange boligejere betaler højere priser for professionelt udformet hylder, er der ingen grund til at gør det selv-indbygget hylder ikke kan tilføje den samme værdi til dit hjem. Med en lille smule planlægning og forskning kan du tilføje arkitektoniske detaljer, og brugbare opbevaring til ethvert rum i dit hus.

Placere dine hylder

Når opførelse indbygget hylder der er to vigtigste overvejelser. Først, hvor vil du lægge på hylderne? Er du foring væggene i dit bibliotek, eller tilføje tiltrængt spisekammer rum? For det andet, hvilke formål vil dine hylder tjene? Er du dø for at få dine bøger ud af æskerne og tilbage på hylden, eller har du brug for plads til de specielle dekorative elementer? Tage et billede af den potentielle placering og gøre en skitse af hylderne på plads. Er det perfekte første gang, eller har dit design har brug for lidt tweaking? Lidt ekstra tid i udvikling kan gemme sorg senere.

Gøre det blanding

Når du har bestemt placering og brug, er det tid til at tænke om stil. Kig rundt i lokalet. Hvad andre træværk elementer er der? Har du indviklede formgivne emner vil du gerne match eller blot simple sokler? Er dit træværk malet eller bejdset? Designe udseendet af dine hylder til at blande ind i de eksisterende træværk er nøglen til at gøre din "gør det selv" hylder ligne "havde det gjort af bedste" kunstværker. Check rundt lokale isenkræmmere for formgivne dele og handelsrelaterede investeringsforanstaltninger, der matcher. Nyt hus? Bed bygmesteren om mønster numre. Gamle hus? Prøv en brugt hardware og armatur butik. Du kan blive overrasket over hvor tæt du kan komme til et perfekt match.

Tilføj de ekstra finesser

Nu hvor du har et design, der ligner det hører hjemme, tage det til det næste niveau med smagfulde tilbehør. Din antikke glas samling vil virkelig skinne med lidt hjælp fra nogle indbyggede, lav spænding belysning skjules i hylden ovenfor. Eller hvad med disse antikke bøger? Ønsker gæsterne ville beundre uden at røre? De vil gennem smukke glas front døre. Tag et kig på nogle arkitektur eller udsmykning magasiner for ideer. Eller gå besøge et par Vis hjem. Derefter tage en tur til din lokale home center at se hvilke produkter det har til at hjælpe dig med at realisere din vision.

Lave en Plan

Du ved hvor de skal hen og hvad de vil ligne. Du ved selv, hvad der sker på hver hylde, men før du starter hamren og savning, tage lidt tid at oprette mindst en grundlæggende blueprint. I mange byer kan du være forpligtet ved lov til at ikke kun har en plan, men en tilladelse. Gør dit hjemmearbejde. Detaljer du hash ud nu bliver det mareridt, du undgå senere. Gøre skala tegninger. Du måske ønsker en 3D-model. Bygge en, eller endnu bedre gøre det næsten med Googles gratis 3D-tegneprogram, SketchUp. Når din plan er fuldført, kan du begynde på din indbyggede hylder med tillid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com