Gør det selv-Installation for K-Type tagrende

March 13

Tagrender og nedløbsrør dræne vandet væk fra et hus til områder hvor det kan flyde uden at skabe problemer. Manglende tagrender eller dårlig tagrender kan skabe alvorlige problemer, fra fugt kommer i tagfladen og fascia eller overfor bestyrelsen, at udhule jorden omkring fundamentet, oprettelse af kælderen lækager eller strukturelle problemer. Industrien standard rendestenen er i dag en K-stil, så navn, fordi dens forreste side skråninger på en måde, der vagt ligner bogstavet K. Den Standardbredde er 5 inches, med en flad ryg og bund og en LIP-pakke oven i K side.

Instruktioner

•Measure tag linjer for tagrender med et målebånd og plan nedløbsrør. Gør et diagram over hus disposition til at markere downspout steder, sømme, hjørner og ende stykker, så du kan købe den rigtige mængde af materiale. Tagrender er fremstillet af mange materialer, men galvaniseret stål, aluminium og vinyl er mest almindelige. Alle K-stilarter er formet det samme og komme i 10 fod lange afsnit med hjørne stykker, downspout åbninger og andre vedhæftede filer.

•Få på en stige og mark start af rendestenen på fascia længst væk fra en downspout. Start på midten, hvis Tag længde er mere end 20 fod; nedløbsrør skal være installeret hver 20 fod af tagrenden. Slå et søm med en hammer på fascia ved udgangspunktet, 1 tommer ned fra linjen rullesten. Vedhæfte en kridtstreg og flytte til downspout placering. Måle ned 1/4 tommer for hver 10 fod af rendestenen, markere dette punkt og snap en kridtstreg for hældning af tagrenden.

•Installer rendestenen langs linjen skråning. Fastgør det ifølge fabrikantens anbefalinger. Mest metal tagrender brug parentes at klip over læben og Fastgør til fascia gennem bagsiden af rendestenen eller spike og Doppsko systemer, med lange negle, der går gennem ydersiden af læben, gennem et rør (Doppsko) bredden af rendestenen og bagsiden ind i fascia. Nogle vinyl og andre tagrender bruge bøjler, der Fastgør til fascia og klippet over rendestenen dele til at holde dem. Følg producentens anbefaling til afstanden i rendestenen bøjler.

•Overlap sektioner hvor mere end én er nødvendig. Tilslut sektioner på hjørnerne med indersiden eller ydersiden hjørne sektioner, snap eller skru på afsnittene lige. Sætte endestykker på renden ender. Sætte downspout åbninger lige før endestykker. Følg fabrikantens instruktioner for fastgørelse af særlige sektioner og caps; nogle klip, nogle er sikret med skruer. Caulk indersiden af alle sømme for ekstra vandbeskyttelse.

•Anvend en albue til direkte en downspout mod huset lige under tagrenden. Bruge stropper til at sikre downspout til et hus mur til omkring 2 fod over jorden. Placer en anden albue for at slå downspout til en indkørsel eller andre afvandingsomraade. Sætte en udvidelse på at albue og bruge en splash blok til at lede vand sikkert fra instituttet. De fleste nedløbsrør for K-stil tagrender bliver 3-af-4-inches, som vil dræne 1.200 kvadratfod af tag.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com