Gør det selv isolering og kanalen arbejde

April 23

Gør det selv isolering og kanalen arbejde

Kanalsystem til beboelse opvarmning og afkøling systemer carry varmt eller koldt er overalt i et hus. Kanalsystem i et hus er i en crawlspace eller kvist, skal så det være ordentligt isoleret for at undgå kondens problemer, varmetab og segl kanalerne, således at alle luften kommer ud af registrene. Nye og innovative måder er kommet i isolering og luft forsegling af HVAC-systemer til at hjælpe dem til at udføre korrekt.

Instruktioner

•Lay plast ned på hele gulvet hvis din ovn/aggregatet er i en kælder. Hvis ovn ovn/luft materialehåndteringsenheden er i crawlspace eller kvist, skal du kun dække selve enheden. Brug malerens tape til at dække alle sømme. Hvis der er gemt på de områder du isolerende kanalsystem i, dække disse elementer med plastik så godt.

•Brush støv off kanalsystem med en lille kost og klare eventuelle isolering eller snavs væk fra den kanalsystem, der er ved at blive isoleret. Grundigt inspicere kanalsystem, som du rense det for ordentlig forbindelse og beskadigede sektioner.

•Sæt den 2 del lukket celle polyurethan spray skum isolering kit indenfor 5 fod af hvor du arbejder. Slangen, der enheden kommer med er kun 10 fod lang. Længere slanger kan købes men er meget dyrt. Ryst hver tank kraftigt i 20 sekunder. Sørg for, at slangerne er solidt fastgjort til begge tanke og slangerne opsige på applikatoren pistol, der kan med kit. Tænd tankene.

•Tag på din respirator maske og begynder at sprøjte i hurtig korte strøg. Du vil bemærke, at det ikke tager meget spray skum til at dække kanalsystem. Arbejde frem og tilbage langs rør bevæger sig hurtigt og bruge korte håndled handling side til side bevægelser. Være særligt opmærksomme på kanalsystem sømme som spray skum vil forsegle kanalsystem samt isolere det.

•Ansigt tilbage over områderne du har sprøjtet for touch ups med skum kit. Hurtig udløser handlinger på skum pistol vil dække området og bruge lidt materiale.

Tips & advarsler

  • Når sprøjtning skum, skal du bruge håndleddet bevægelser i stedet for armbevægelser, som det vil hjælpe med at kontrollere programmet spray.
  • Brug en cut off stykke pap til at beskytte visse områder fra at komme over spray på dem ved at holde det bag hvad du sprøjtning.
  • Sætte sættet i bilen med varme på høj i ca 10 minutter før påføring. Skummet fungerer bedst på 70 til 90 grader Fahrenheit.
  • Spray skum isolering ansøgning forårsager ubehagelig og irritabel røg indånding direkte. Altid var en filtreret respirator, når du anvender spray skumprodukter.
  • Kun lukket celle polyurethan skum er velegnet til kanalsystem isolering og luft forsegling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com