Gør det selv-kabel Spool stativer

August 31

Gør det selv-kabel Spool stativer

Kabel spool stativer bruges til at holde kablet og reb spoler. De hjælpe med at organisere forskellige størrelse af kabler, og de giver også nem og hurtig adgang til kablet. De fungerer ved at holde spool vandret på en dyvel eller stang. Når kablet er trukket, kan spoler slå frit at lade kabel kommer for let. Kabel spool stativer er ikke meget kompliceret at bygge; dog vil de kræve kendskab til en erfaren woodworker komplet med lethed.

Instruktioner

•Draw to trekanter på 12-tommer krydsfiner. Hver trekant har en 6-tommer base, to 45 graders vinkler i bunden og en 90-graders vinkel på apex. Brug 6-tomme kanter for baser af trekanter. Skåret ud i trekanter, ved hjælp af din bordrundsav.

•Draw en streg ned i midten af hver trekant starter ved apex. Disse linjer er på en 45-graders vinkel til hver kant. Bor en 1-tomme hul 2 ½ inches nedenfor spidser langs disse linjer.

•Klippe ender af hver 48-tommer bestyrelse og 69-tomme bord med en 45-graders vinkel ved hjælp af din gering så. Når brædderne er indstillet på kant skal de ligne en trapez form.

•Lay to 48-tommer boards flade og på en 90-graders vinkel. Klip kanterne skal være mod hinanden og hjørnet bør være flush. Lå en af krydsfiner trekanter på toppen af bestyrelserne, så 90-graders hjørner er flush. Skrue krydsfiner til bestyrelserne ved hjælp af fire skruer. Lå en 69-tommer bestyrelse oven 48 tommers bestyrelser, så de vinklede ender er flugter med kanten af bestyrelser. Skrue 69-tommer bestyrelsen til 48-tommer bestyrelsen ved hjælp af fire skruer. Gentag dette trin. Disse er de to sider til dit kabel spool rack.

•Anbring sider opretstående så de hviler på kanten af 69-tommer bestyrelser. 48-tommer bestyrelser bør være mellem 69-tommer bestyrelser og krydsfiner. Plads i siderne, så de udvendige kanter af 48-tommer bestyrelser er 60 inches fra hinanden. Stilling 60-tommer boards vinkelret mod rack så der er en foran og en bagpå. Enderne skal være flush med sider af 48-tommer bestyrelser og de bør være 20 inches nedenfor krydsfiner trekanter på begge sider. Skrue dem til 48-tommer boards ved hjælp af fire skruer til hvert bord.

•Sæt rør gennem hullerne i krydsfiner og via kablet spoler. Stramme endestykker omkring rørender dem.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com