Gør det selv kabinet Refacing ideer

January 2

Gør det selv kabinet Refacing ideer

Hvis skabene i dit køkken eller badeværelse ser nusset eller er bare plain forældet, give dem en makeover af refacing dem selv. Du kan reface eller refinish kabinetter i en række forskellige måder, afhængigt af det udseende, du ønsker at opnå. For et færdigt og professionelt udseende, planlægger projektet tager mindst to dage eller længere, afhængigt af metoden for refacing eller lakering du bruger.

Male det

Hvis du har tid, male din frysere. En professionel, færdigt look, sand overfladen af dine skabslåger, skuffer og bokse ned med en rystepudser at fjerne alle malingen eller pletten før tilføje en ny maling program. Dette vil hjælpe minimere og eliminere striber og tackiness når den nye maling anvendes. Vælg en maling, du ved, du kan lide i lang tid til at undgå en grund til at gentage projektet igen snart. Anvende en frakke af primer til din frysere før du bruger din faktiske maling farve. En fuld kabinet slibning og lakering typisk tage mindst to til tre dage at fuldføre.

Anvende træ finer

Hvis du foretrækker det naturlige look, anvende en træ finer til overfladen af din fryser. Træ finer er dybest set en tynd plade af træ, der anvendes direkte på en flad overflade, som siden af et kabinet. Finér kommer i en række farver og træ korn typer, eg og kirsebær. Priser for finer varierer meget, afhængigt af finer du ønsker. Hvis du vil anvende træ finer, simpelthen måle hvert udvendige, flad overflade afsnit af din fryser. Bruge en lineal og en hobbykniv til at skære plader af finer til størrelse. Følg producentens anvisninger til at anvende fineren direkte til kabinettet. I de fleste tilfælde, træ finer er enten skræl og stick eller påføres med klæbemiddel.

Gå med Beadboard

For et strejf af land eller klassisk stil, reface din skabslåger og skuffe ansigter med beadboard. Blot fjerne skuffer og skabslåger og klippe stykker af beadboard størrelse. Sand, prime og male din beadboard før du anvender det til forsiden af din fryser for en professionel finish. Derefter skrue eller søm beadboard på forsiden af dit gamle skab. Udfylde hullet mellem døren og beadboard med caulk og udfylde alle skruehuller med malbare træ fyldstof før du anvender et sidste lag af maling for at fuldføre projektet.

Køb et sæt

For at gøre din frysere ligne nyt i under 24 timer, købe et kabinet eller refacing kit. Refacing og lakering kits omfatter produkter og anvisninger på at omdanne din frysere med maling, men i modsætning til en almindelig maling job, pakkerne kræver ikke du at sand eller prime overfladen før du anvender maling. Særlige produkter, såsom en bonding agent, der anvendes i stedet for sand og priming. Plus kabinet transformation kits, kan anvendes på træ, metal eller melamin kabinetter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com