Gør det selv kælder vand forsegling

November 6

Gør det selv kælder vand forsegling

Kældre er typisk det dampest område af huset. Gasbeton, som bruges i instituttets vægge tillader fugt at passere fra jorden på indersiden. Små og store revner i vægge, der danner på lejlighed også lade vand. Hvis du ønsker at forsegle din kælder for at reducere niveauet af fugtighed, er flere DIY indstillinger tilgængelige. Men hvis du har alvorlige revner, det er bedst at hyre en entreprenør til at inspicere væggene og sikre huset har ingen strukturelle problemer.

Instruktioner

•Rengør kælderen. Fjerne alle gemte elementer, feje og derefter krat ned vægge og gulv med et krat pensel og vand. Fjern alle affaldsmateriale fra overfladen af væggene og gulvet--fugtisolering materialer overholde bedst til en glat, ren overflade.

• Lad kælderen tør for et par dage efter rengøring. Kældre er typisk fugtigt og beton er en porøs, absorberende materiale. Hvis du har fans, brug dem til at fremskynde processen. Åbner alle vinduer i kælderen vil reducere tørretiden så godt.

•Undersøg vægge, gulv og det sted, hvor disse mødes for fine revner. Skære tip off en squeeze tube urethan caulk. Klemme rør, som du peger spidsen på revner. Placer spidsen over hver knæk, forlader en perle af caulk bag udfylde dem. Flade caulk perler ned med din finger eller flade kanten af en spartel. Forlade caulk tørre i et par timer eller tid anbefalet af fabrikanten.

•Mix en konkret patch til at fylde alle revner større end 1/4 tommer. Følg producentens anvisninger for at bestemme den passende forhold mix til vand. Anvende programrettelsen til knæk med en murske, og kontroller, at knæk er fyldt helt. Glat det fladt til overfladen af væggen med murske og lad det tørre for en dag.

•Seal omkring vinduer med vandtæt caulk. Klem en perle på indersiden og ydersiden af vinduesrammer, og tromle det ned med en spartel til at opbevare regnvand fra siver i.

•Paint vægge og gulv med en konkret vand forsegling maling. Start med væggene, derefter male gulvet, starter på side overfor døren og arbejder frem mod udgangen. Bruge en pensel, hvis væggene er rå og en maling rulle, hvis de er glatte. Maling i selv slagtilfælde, og sørg for at dække alle konkrete areal. Lad malingen tørre en eller to dage.

Tips & advarsler

  • Bære en ventilation maske samtidigt male hvis du ikke har nogen windows eller på anden måde af ventilerende området.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com