Gør det selv-kassetteloft loftsbjælker

October 1

En kassetteloft loft kan føje til den visuelle appel af ethvert rum ved at tilføje et arkitektonisk element til dit loft. Det består af bjælker er knyttet til loftet bjælker, der krydser på 90-graders vinkler for at danne et gittermønster på loftet. Du kan skære og installere din egen kassetteloft loftsbjælker for at oprette en tilpasset loft design. Installation af disse bjælker er en tidskrævende og arbejdskrævende proces; dog kan du fuldføre dette projekt med grundlæggende snedkeri værktøjer.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af loftet med et målebånd. Dette afgør længden af kassetteloft loftsbjælker.

•Locate loftet bjælker med en stud finder. Mark placeringen af hvert loft tværbjælke med en blyant. Du har brug at line op kassetteloft loftsbjælker, således at de krydser, eller køre direkte under loftet bjælker.

•Kontrollér et mærke på loftet i hver ende af væggen, direkte under et loft tværbjælke, med 16-tommer intervaller. Fastgør en kridtstreg på loftet mellem hvert par af varemærker. Mark og snap linjer i hver ende af de resterende to vægge for at skabe en 16 x 16 tommer gitter.

•Klippe dele af 1-ved-4-tommer tømmer til længden på loftet med en rundsav. Du har brug for en tømmer afsnit for hver 16 inches af loftet længde.

•Sæt en robust trin stige i hver ende af lokalet. Har en partner, stå på hver stige og centrere et afsnit på kridtstreg krydser loft strøer nærmeste ene ende af rummet. Brug en boremaskine og en skruetrækker bit, indsætte en 4-tommer træ skrue gennem strålen i hvert loft tværbjælke. Gentag denne proces for hver parallelle kridtstreg.

•Klippe 12-tommer sektioner af 1-ved-4-tommer tømmer til at dække de vinkelrette kridtstreger mellem de installerede bjælker. Har en partner, stå på en stige og placere en af sektionerne langs en kridtstreg i den ene ende af rummet. Tillægge loft tværbjælke med 4-tommer træ skruer strålen. Gentag denne proces, indtil du har fuldført den kassetteloft loft.

•Fyld i den udsatte skruehoveder med træ kit, ved hjælp af en 1-tommer spartel. Bejdse eller male kassetteloft loftsbjælker som ønsket.

Tips & advarsler

  • Undgå skader ved at bære arbejdshandsker og beskyttelsesbriller mens der skæres og installere kassetteloft loftsbjælker.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com