Gør det selv køkken bordplader

August 31

Gør det selv køkken bordplader

Opgraderer køkken bordplader kan puste nyt liv i området for langt mindre end omkostningerne ved udskiftning eller fjernelse af dem. Fliser er yderst holdbart og kan tåle både varme og kolde uden skader. Fliser kommer i mange forskellige former og størrelser, men den nemmeste løsning for standard størrelse tællere er mosaik fliser. Mesh monteret mosaik fliser kommer i 1 x 1 fods sektioner, der indeholder 36 2 x 2 tommer fliser. Du kan nemt skære disse til mindre figurer ved at skære stropper samtidig med fliserne intakt.

Instruktioner

•Tag alt fra bordplader og fjern køkkenet synke. Først slukke varmt og koldt vand til vasken ved at dreje ventilerne med uret. Derefter, løsne og afbryde vandledninger. Placer en container for at fange vand tilbage i linjerne.

•Løsn metal clips der Fastgør vasken til undersiden af tælleren. Løft vasken ud af hullet, og der er afsat.

•Sand tællere med en 50-sandkorn sandpapir. Sørg for at bære en ansigtsmaske. Overfladen af den eksisterende counter er vandtæt og vil ikke tillade mastic til at holde sig helt. Skrub tælleren giver en overflade for mastiks at holde sig til.

•Aftør tællere helt med en fugtig svamp til at fjerne støv fra slibning. Dry-fit i feltet for at se, hvor du bliver nødt til at skære trådnet. Af tør-montering flisen nu, vil den faktiske flisebelægning gå hurtigere. Skære alle brikkerne til at passe og fjerne dem fra disken.

•Mix mastiks ifølge pakke retninger i en spand. Mastiks bør være omkring så tyk som mayonnaise. Anvendelse af mastik med et hakket murske lastning murske og gulvafslibning mastic på tælleren. Bruge murske for at sprede mastic til et jævnt lag.

•Lay den første mosaik sektion i et hjørne eller en udkanten og tryk forsigtigt på plads. Ideen er ikke at have mastiks klemme ud omkring flisen, men at presse kraftigt nok, at flisen ligger helt ind i den.

•Lay anden del af fliser og sted en spacer mellem det og den første flise, mens skubbe det på plads. Indsætte afstandsklodser med jævne mellemrum at holde fliserne lige. Fortsætte flisebelægning på denne måde indtil alle overflade fliserne er indstillet. Tillad mastiks tørre i mindst 45 minutter.

•Klippe trådnet i lige linjer til at oprette sektioner af 6 fliser til den forreste kant af bordplader. Anvende mastiks på samme måde at imødegå overflade og tryk på fliserne i en stribe ad gangen. Brug afstandsklodser mellem sektioner på den forreste kant af counter samt mellem de overflade fliser og den forreste kant.

•Fortsæt flisebelægning front kanterne på samme måde, indtil alle kanter er indstillet. Skær den trådnet for at gøre mindre sektioner, hvis det er nødvendigt.

•Mix injektionsmørtel ifølge pakke retninger med vand og en maling holde i 5 minutter. Lad injektionsmørtel sæt i 10 minutter og rør igen. Fjerne flise afstandsstykker, mens injektionsmørtel sidder.

•Brug injektionsmørtel float til at anvende en lille mængde af fuger på et tidspunkt, om 3 kopper fulde, ved hjælp af injektionsmørtel float for at bevæge injektionsmørtel. Ideen er at få injektionsmørtel til bunden af den flise, hvor mastiks og flisen mødes. Gøre dette ved hjælp af den flade bund af float til at flytte en bunke af injektionsmørtel over talrige leddene på tid. Når du får lavt på injektionsmørtel, tilføje et par kopper mere og gentage processen.

•Drej float på sin side og Skrab den overskydende fugemasse fra ansigtet af fliser i en 45 graders vinkel. Flytte flyderen diagonalt på tværs af flisen og sætte overskydende tilbage i spanden. Brug lang fejende bevægelser til at fjerne så meget injektionsmørtel fra kun ansigt af flisen. Kun injektionsmørtel et lille område på tid, kan du nemt nå uden at flytte fødderne.

•Aftør flise et par timer efter påføring injektionsmørtel. Brug en fugtig svamp og en spand vand til at tørre overfladen af flisen og fjerne DIS injektionsmørtel vil forlade. Du bliver nødt til at gøre dette et par gange og husk at skifte vandet ofte for at fremskynde processen.

•Seal injektionsmørtel med cementmørtel fugemasse og en applikator før du bruger tælleren. Applikatoren har et lille hjul, der vil rulle langs i fugerne. Fugemassen vil beskytte injektionsmørtel fra farvning over tid.

Tips & advarsler

  • Prøv at gøre det i sektioner, på den måde kan du lære som du går og vil blive bedre efterhånden som projektet skrider frem.
  • Anvende mastiks til kun hvad, du kan flise på under 30 minutter ad gangen.
  • Fuger er ætsende, bære beskyttelse af dine hænder, mund og øjne og bland injektionsmørtel udenfor.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com